Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Alibec după întâlnirea cu Mutu şi Contra. Ce sfaturi a primit atacantul!

EXCLUSIV | Reacţia lui Alibec după întâlnirea cu Mutu şi Contra. Ce sfaturi a primit atacantul!

Fotbal

Comentarii

Denis Alibec n-a avut deloc o prestaţie bună în meciul cu Hapoel Beer Sheva. În momentul în care a fost schimbat cu ”Bizonul”, atacantul român a fost întâmpinat cu un cor de fluierături. Imediat după, Alibec a izbucnit in plâns! Selecţionerul Cosmin Contra, împreună cu Adi Mutu l-au sunat pe Alibec şi l-au chemat la o întâlnire pentru a-l încuraja!

”Chiar mă bucur că am avut discuţia aceasta cu ei, mi-au dat nişte sfaturi bune, o să încerc să le pun în practică. Sper să îi mulţumesc, să îmi revin şi eu şi să fiu alături de ei la echipa naţionala”, a declarat Alibec în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Sfaturi şi de la un fundaş si de la un atacant?

- Mi-au dat sfaturi. De la ”mister” cu agresivitatea şi de la Adrian cu golurile. Să sperăm că o să le pun în practică. Chiar trec printr-o perioadă proastă a carierei mele, dar sper uşor, uşor să îmi revin si să fiu acolo sus

De ce crezi că treci prin perioada asta şi de unde sprijinul asta?

- În primul rând am fost şi accidentat , m-a dat mult inapoi, ştiţi şi dumneavoastră cum e să ai pubalgie, nu poţi să faci nimic, dar acum nu mai e o scuză asta şi trebuie să-mi revin la forma care m-a consacrat.

Ai intrat şi accidentat să dai goluri?

- Da, am intrat şi....din păcate nimeni n-a fost mulţumit de asta. Când joci bine eşti apreciat , când nu, toată lumea îţi dă în cap.

Despre lacrimile varsate la meciul cu Beer Sheva: ”A fost o răbufnire, vă daţi seama, chiar aveam multă bază în meciul acesta, am crezut că o să joc bine, chiar dacă nu am făcut o partida foarte rea, n-am fost mulţumit de mine.

Îl vom vedea pe Denis Alibec golgheterul naţionalei?

 - Să sperăm, mai am mult de muncă, dar voi da totul ca să îl întrec pe Mutu.

Dupa ce s-a întâmplat aseară, te-a impresionat cineva sau ţi-a dat cineva un mesaj la care nu te aşteptai?

- Sincer, nu prea am citit mesaje, nu prea am stat pe telefon, am stat mai mult cu mama şi cu familia şi să-mi revin un pic. 

Afla mai multe despre: mutucontraalibec 

viewscnt
Articole similare