Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Eric în momentul plecării de la Viitorul, mesajul pentru Hagi şi ce i-a spus "Regele" după perfectarea mutării

EXCLUSIV | Reacţia lui Eric în momentul plecării de la Viitorul, mesajul pentru Hagi şi ce i-a spus "Regele" după perfectarea mutării

Superliga

Comentarii

Eric de Oliveira s-a transferat de la Viitorul la Al-Markhiya Sports Club, iar mijlocaşul brazilian a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport la plecarea spre Qatar.

Mijlocaşul venit în vară la Viitorul se declară mulţumut de alegerea făcută la acel moment şi spune că a dat totul pentru a răsplăti încrederea acordată de Hagi.

Eric a dezvăluit că Hagi l-a lăsat să înţeleagă că va fi bine primit la Viitorul, după ce înţelegerea cu gruparea din Qatar va expira. Astfel, brazilianul are toate şansele să revină în scurt timp în Liga 1.

"A fost o perioadă foarte bună la Viitorul, unde am fost primit cu braţele deschise, chiar dacă la început nu eram la vârful formei mele fizice. Am reuşit însă să demonstrez că alegerea făcută nu a fost greşită. Am dat tot ce am avut din mine, am ajutat echipa şi coechipierii să obţină victorii importante pentru a menţine locul de play-off. Mai sunt patru meciuri de jucat şi sunt sigur şi încrezător că Viitorul o să prindă play-off-ul.

Plec definitiv, dar am primit sprijin din partea domnului Hagi că. În momentul în care vreau să mă întorc în ţară, mi-a dat de înţeles că trebuie să ştiu unde vreau să mă întorc. Voi avea contract pe 6 luni. Trebuie să trec vizita medicală, să semnez contractul şi apoi voi vedea.

Am lăsat bani să vin la Viitorul, să mă pregătesc şi să fiu bine din punct de vedere fizic. Mi-am dorit să câştig şi eu un campionat în România, dar poate nu o să mai primesc o astfel de ofertă mai târziu, acum că am şi împlinit 32 de ani. Pentru familia mea e mai important ca orice şi trebuie să mă gândesc mai mult la ei
", a declarat Eric în exclusivitate pentru Telekom Sport.



Brazilianul a vorbit şi despre venirea lui Ianis Hagi la Viitorul, precizând că are încredere că mijlocaşul de 19 ani va demonstra de ce este capabil. Eric e sigur că Viitorul va juca şi în acest sezon în play-off-ul Ligii 1.

"O să vină Ianis, dar deocamdată nu e 100%. Am petrecut câteva zile alături de el. E un jucător foarte talentat, care merită răbdare şi să fie sprijinit. Sunt sigur că va face treabă bună la Viitorul. Sper că aducerea lui să fie un plus la echipă şi să ducă Viitorul acolo unde merită, în play-off. Sper să ajungă să se bată din nou la titlu", a mai spus Eric pentru Telekom Sport.

Plecăciune pentru Hagi: "Nimic n-a fost întâmplător!"

Eric a avut numai cuvinte de laudă pentru Gheorghe Hagi, în momentul plecării.

"Nimic n-a fost întâmplător. În momentele petrecute cu el, cu echipa, am văzut că a meritat cu adevărat câştigarea campionatului anul trecut. Anul ăsta, părerea mea e că am fost afectaţi foarte mult după participarea în Champions League şi Europa League. N-am ştiut să ne menţinem mintea concentrată la principalul obiectiv, care era Liga 1. Sunt sigur că o să muncească din greu băieţii în perioada de pregătire şi sigur o să se califice în play-off. Apoi nu ai nimic de pierdut, trebuie neapărat să te baţi la titlu!", a mai declarat Eric.

 

Afla mai multe despre: eric de oliveiraviitorulhagitransfer 

viewscnt
Articole similare