Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Ilie Năstase după ce a mers în Parlament în problema Arenelor BNR: "Nu putem pierde 50 de ani de tenis!"

EXCLUSIV | Reacţia lui Ilie Năstase după ce a mers în Parlament în problema Arenelor BNR: "Nu putem pierde 50 de ani de tenis!"

Tenis

Comentarii

Ilie Năstase a fost prezent astăzi, alături de Ion Ţiriac şi Simona Halep, în Parlamentul României pentru a susţine problema Arenelor BNR.

Fostul lider ATP cere ca Banca Naţională a României să renunţe la dreptul de proprietate asupra bazei sportive din Cotroceni, astfel încât terenurile de tenis să poată fi renovate şi să poată găzdui şi în continuare turnee de tenis.

"Noi am denunţat treaba asta, să vedem unde se ajunge. Sper că o să ajungă ca baza să se întoarcă la tenis. Şi domnul Prim-ministru să ne ajute pentru că nici pentru mine nu e, nici pentru domnul Ţiriac. Noi suntem mai în vârstă, mai plecăm din lumea asta. E pentru copiii care o sa vină după noi.

E o tradiţie care s-a făcut cu ani în urmă de către toţi jucătorii şi cei dinaintea noastră, şi cei dinaintea celor dinaintea noastră. O tradiţie pe care nu poţi să o pierzi atât de repede. Înseamnă că pierdem 50 de ani de tenis şi e foarte urât. E ca şi cum mâine ai schimba Roland Garrosul de la Roland Garros. E cam acelaşi lucru", a declarat Ilie Năstase pentru Telekom Sport.



Vezi aici reacţia dură a lui Ion Ţiriac.

Afla mai multe despre: ilie nastaseion tiriacarenele bnrbnr 

viewscnt
Articole similare