Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Prunea după ce Gică Popescu a devenit consilierul Guvernului în problema Euro 2020

EXCLUSIV | Reacţia lui Prunea după ce Gică Popescu a devenit consilierul Guvernului în problema Euro 2020

Special

Comentarii

Premierul Mihai Tudose a anunţat miercuri seară că fostul internaţional român Gheorghe Popescu va fi consilierul său în problema organizării meciurilor de la Campionatul European din 2020, iar decizia e salutată de Florin Prunea.

Coleg cu Popescu în Generaţia de Aur a României, Prunea consideră că decizia Guvernului de a se apropia de fostul căpitan al Barcelonei şi nu de un oficial FRF reprezintă un mesaj clar transmis de executiv.

Prunea a profitat de moment pentru a trimite noi săgeţi spre actualul şef al FRF, Răzvan Burleanu: "Nu are nimic în comun cu sportul şi cu fotbalul"

"Este un mesaj foarte clar din punctul meu de vedere! E clar că acest om nu are nimic în comun cu sportul în general şi cu fotbalul în special. Vorbim despre Răzvan Burleanu.



Premierul văd că nu se joacă cu aceste lucruri. E bine că a pus piciorul în prag. Trebuie să ne facem treaba pentru un asemenea eveniment. Aici vorbim de România, nu de Federaţia Româniă de Fotbal sau altceva. Vorbim deci despre patru finale, care vor fi aceste meciuri. Îl felicit pe Mihai Tudose pentru că a pus piciorul în prag. Aşa nu se mai putea continua"
, a declarat Florin Prunea la Telekom Sport.

Citeşte şi: Gică Popescu, noul consilier al premierului Mihai Tudose! ”Baciul” va coordona şi organizarea Europeanului din 2020 în România

Afla mai multe despre: florin pruneatudosegica popescuburleanu 

viewscnt
Articole similare