Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reghecampf, despre faptul că Becali vrea să scape de Budescu şi Alibec: ”Nu mă surprinde!” Ce s-ar afla în spatele deciziei

EXCLUSIV | Reghecampf, despre faptul că Becali vrea să scape de Budescu şi Alibec: ”Nu mă surprinde!” Ce s-ar afla în spatele deciziei

Superliga

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre situaţia de la FCSB, în cadrul unui interviu pentru Telekom Sport. Antrenorul lui Al Wahda vede normală decizia lui Gigi Becali a de despărţi de Alibec şi Budescu.

Reghecampf antrenează în prezent la Al Wahda, dar spune că obiceiurile nu sunt foarte diferite de cele din fotbalul românesc. Antrenorul în vârstă de 42 de ani susţine că vorbeşte şi se întâlneşte des şi cu patronul lui Al Wahda, la fel cum făcea şi cu Gigi Becali, dar spune că este o situaţie normală:

”Vă spun sincer, cred că săptămânal mă văd cu el o dată la masă şi vorbesc de 4-5 ori la telefon. Nu este diferit faţă de ce făceam cu Gigi Becali la Steaua. Îşi doreşte ştie ce se întâmplă la echipă, cum jucăm, ce se întâmplă, lucruri normale. Adică este normal să-l pui în temă pe cel care plăteşte”, a declarat Reghecampf pentru Telekom Sport.

Fostul antrenor al FCSB-ului spune că nu este surprins de decizia lui Gigi Becali de a se despărţi de Alibec şi Budescu. Mai ales că ultimul a avut un sezon excepţional la FCSB. Reghecampf spune însă că plecarea celor doi poate fi o strategie câştigătoare, deoarece jucătorii tineri ar avea mai multe şanse:

”Nu este surprinzător, au avut un an în care ei nu au câştigat campionatul. Acum, normal, au făcut o analiză şi ei trebuie să hotărască ce se întâmplă anul viitor. La Steaua sunt jucători tineri de mare valoare. Acum, eu cred că au stat, au analizat şi s-au gândit că ”OK, la anul jucăm cu jucătorii respectivi”. Poate să le dea şanse şi să le crească valoarea. Nu este surprinzător, la urma urmei fotbalul este un business. La ora actuală, cel mai bun businessm, cel mai bun la business în fotbal este Gigi”, a mai spus Reghecampf.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfgigi becalial wahdaliga 1 

viewscnt
Articole similare