Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reintră Astra în lupta pentru titlu? ”Este pentru prima dată în ultimii 3 ani când dăm bani pe un jucător”

EXCLUSIV | Reintră Astra în lupta pentru titlu? ”Este pentru prima dată în ultimii 3 ani când dăm bani pe un jucător”

Superliga

Comentarii

Dani Coman spune că Astra va fi în continuare o echipă de top, lucru dovedit de transferurile făcute în această iarnă. Fosta campioană i-a adus, printre alţii, pe Florentin Matei şi Laurenţiu Buş, dar a plecat Alex Ioniţă.

Astra a rămas în această iarnă fără vedeta echipei. Alex Ioniţă a fost transferat de CFR Cluj pentru un milion de euro. Mijlocaşul de 23 de ani se adaugă unei liste lungi de jucători importanţi care au plecat de la Astra în ultimul an şi jumătate, printre care Budescu, Alibec, Săpunaru, Silviu Lung sau Teixeira.

Însă Dani Coman spune că şefii sunt în continuare interesaţi ca Astra să rămână una dintre echipele bune ale campionatului. Este motivul pentru care în această iarnă au venit Florentin Matei şi Laurenţiu Buş, doi jucători valoroşi pentru Liga 1. Pentru ultimul, Astra a plătit bani pentru a-l transfer de la FC Botoşani, iar Dani Coman spune că este o premieră.

”Sunt doi jucători buni (n.r. Florentin Matei şi Laurenţiu Buş), doi jucători care ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele. Nu a fost uşor să îl aducem pe Matei de la Rijeka. Ştim cu toţii ce salarii sunt la Rijeka. Nu a fost uşor nici să-l convingem pe Buş. Am plătit o sumă de transfer pe el. Avea o clauza care ne-a permis să îl luăm. În ultimii trei, de când eu sunt în conducere, este prima oară când se dau bani pe jucători. Asta arată că suntem pe un drum bun, că vrem să facem performanţă. Cred în acestă echipă, cred în staff-ul tehnic şi sper că la finalul anului să ne putem bucura”, a declarat Dani Coman pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga 1astradani comanflorentin mateilaurentiu bus 

viewscnt
Articole similare