Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Revoltă în vestiarul Astrei! UPDATE | Reacţia oficială a clubului

EXCLUSIV | Revoltă în vestiarul Astrei! UPDATE | Reacţia oficială a clubului

Astra Giurgiu

Comentarii

UPDATE | Clubul Astra Giurgiu a publicat pe site-ul oficial un comunicat referitor la această situaţie.

"Referitor la materialele de presă care "deplâng" starea financiară a clubului Astra, ţinem să aducem câteva precizări importante, care să lămurească această situaţie, una exagerată în presă, fără niciun temei. Clubul Astra a achitat salariile jucătorilor pe lunile iunie şi iulie, singura lună scadentă fiind luna august (termen de plată la jumătatea lunii septembrie), obligaţie financiară pentru care clubul nostru a semnat angajamente ferme, cesiuni de creanţă. Repetăm, la acest moment, singura obligaţie de plată pe care Astra o are faţă de jucători (cărora le mulţumim pentru înţelegere) este salariul aferent lunii august, "întârziat" cu două săptămâni, fără a se putea vorbi măcar despre depunerea unor memorii, din punct de vedere al termenelor regulamentare de plată!


Nu credem că această "datorie" pe care o are Astra către proprii jucători reprezintă o "îngrijorare", un subiect de presă, iar de aici până la a se vorbi de greve, criză şi alte lucruri de acest gen este cale lungă. Mai ales că, în acest moment, clubul nostru are de încasat şi sumele aferente participării în calificările Europa League şi se află într-o poziţie favorabilă pentru accederea în play-off

Chiar nu are rost să facem comparaţie cu situaţia altor cluburi din fotbalul românesc, dar, Astra, cu siguranţă, nu credem că reprezintă o problemă!" - se arată într-un comunicat oficial al giurgiuvenilor

----------------------------

Jucătorii Astrei stau pe un butoi cu pulbere. Nu mai acceptă să trăiască doar cu promisiuni salariale în condiţiile în care restanţele către ei se acumulează văzând cu ochii

Problemele financiare pentru jucatorii Astrei sunt departe de a fi rezolvate. Conform unor surse cât se poate de credibile, venite din cadrul echipei, restanţele patronatului faţă de jucători sunt tot mai mari.

Fotbaliştii nu sunt plătiţi de aproape două luni şi s-au săturat să trăiască doar din promisiuni, în condiţiile în care clubul trebuie să facă  dovada către UEFA că nu există niciun fel de datorie.

Băieţii pregătiţi de Edi Iordănescu refuză să accepte prelungirea unei situaţii incerte şi se tem de acumularea datoriilor, fix ca în sezoanele trecute la Astra. În plus, înaintea sezonului, salariile au fost diminuate, iar acum jucătorii aşteaptă să fie susţinuţi de antrenorul Iordănescu.

Tehnicianul a primit promisiuni că indiferent cât de micşorat va fi bugetul pe parcursul sezonului, jucătorii nu vor avea de suferit şi nu vor mai exista datorii către ei.

Afla mai multe despre: astrasalariiscandalliga 1 

viewscnt
Articole similare