Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | S-a gândit patronul FCSB să respingă oferta de la Sparta? ”Cred că a întrebat 20 de oameni înainte să-l vândă pe Niţă”

EXCLUSIV | S-a gândit patronul FCSB să respingă oferta de la Sparta? ”Cred că a întrebat 20 de oameni înainte să-l vândă pe Niţă”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru este de părere că Gigi Becali a acceptat destul de greu să-l vândă pe Florin Niţă şi a fost de acord abia după ce s-a consultat cu toţi apropiaţii săi. Niţă a plecat la Sparta Praga în schimbul a două milioane de euro.

FCSB a reuşit să impresioneze din nou pe piaţa transferurilor, la capitolul vânzări. Florin Niţă, în vârstă de 30 de ani, a plecat la Sparta Praga pentru două milioane de euro. Este cel mai scump portar vândut vreodată de o echipă românească. Însă Basarab Panduru este de părere că Gigi Becali n-a cedat chiar atât de uşor în faţa banilor. Colaboratorul Telekom Sport crede că patronul FCSB a cerut foarte multe păreri înainte de a luat o decizie finală.

”Două milioane sunt foarte mulţi bani, după părerea mea. Eu m-am uitat la toate transferurile pe care le-a făcut Dinamo şi, din toţi jucătorii ăia - unii foarte buni - de abia a încasat două milioane şi ceva. La două milioane e normal să-l laşi să plece. Pe de altă parte, cred că Gigi a întrebat vreo 20 de oameni înainte să-l vândă pe Niţă. Pentru că nu cred că a avut în cap să-l vândă pe Nită, dar când s-a trezit cu oferta asta de două milioane a zis ”domne', nu vreau să-l vând, dar la două milioane îl vând că nu am ce să fac”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Fostul mare mijlocaş român vede lucrurile şi din alt unghi. Odată cu plecarea lui Niţă, tânărul Andrei Vlad va primi mai multe şanse: ”Pe de altă parte, a avut tot timpul în cap să-l bage pe Vlad în poartă. A întrebat vreo 20 de oameni, că aşa se practică, nu contează că ai unu, doi pe lângă tine pe care îi plăteşti şi pe care trebuie, normal, să-i întrebi... întrebi vreo 20. Ce crezi? Vreo 17 i-au spus că e foarte bun, o să fie de mare viitor, trebuie să-l bag în poarta ca să fac bani. Şi aşa merge la FCSB, adică nu eşti bătut în cuie, nu-i convine în momentul în care-ţi face salariul de 200, 300, 400.000 de euro, trebuie să te vândă cât mai repede”

Afla mai multe despre: basarb pandurufcsbflorin nitasparta praga 

viewscnt
Articole similare