Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | S-au relaxat şi au pierdut calificarea în sferturi: ”Ne-am gândit că e o echipă mai facilă şi vom câştiga meciul mai uşor”

EXCLUSIV | S-au relaxat şi au pierdut calificarea în sferturi: ”Ne-am gândit că e o echipă mai facilă şi vom câştiga meciul mai uşor”

CM Handbal

Comentarii

România a fost eliminată în optimile de finală ale Mondialului de handbal, scor 27-28, de Cehia, deşi pornea ca mare favorită.

Invitată la microfonul Telekom Sport, Cynthia Tomescu a încercat să găsească o explicaţie pentru jocul foarte slab prestat de echipa noastră. 

”Mi-e foarte greu să găsesc cuvintele să descriu acest meci. A fost un meci foarte important pentru noi. Ne-am dorit extrem de mult să câştigăm, dar se pare că rezultatul n-a fost de partea noastră”.

Despre ultimile cinci minute ale jocului: ”Nu ştiu ce să răspund la această întrebare. Probabil dorinţa a fost prea mare, nu ştiu. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm acest meci. Am pus şi o presiune suplimentară pe noi. Nu ştiu, chiar nu ştiu ce să vă răspund.”

”Noi chiar vorbeam înainte şi ziceam că nu trebuie să subestimăm niciun adversar. Noi am luat foarte serios şi această echipă. Într-adevăr ne-am gândit că e o echipă mai facilă şi vom câştiga meciul mai uşor dacă ne vom face meciul în apărare, dar nu ne aşteptăm la un aşa joc”,  a declarat Cynthia Tomescu la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cm handbalcampionatul mondial de handbalhandbal femininromania handbal,  

viewscnt
Articole similare