Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Săpunaru îi ţine partea lui De Amorim şi arată cu degetul spre conducerea FCSB! Ce spune despre situaţia lui Alibec

EXCLUSIV | Săpunaru îi ţine partea lui De Amorim şi arată cu degetul spre conducerea FCSB! Ce spune despre situaţia lui Alibec
Comentarii

Proaspăt transferat în campionatul Turciei, la Kayserispor, echipă antrenată de Marius Şumudică, brazilianul De Amorim a fost primit cu braţele deschise de foştii coechipieri de la Astra Giurgiu.

Cristi Săpunaru este convins că atacantul brazilian va depăşi forma proastă pe care o traversează şi va pune umărul la indeplinirea obiectivelor lui Kayseri.

”Nu cred că perioada mai puţin bună de la FCSB se datorează numai în totalitate lui. Ştiţi ce jucător e, ce a făcut la Astra. Ştiţi cât de bine a jucat şi nu cred că un jucător după ce schimbă echipa să cadă în halul ăsta în cap. I se întâmplă şi lui Denis Alibec”, a declarat Săpunaru la Telekom Sport.

...despre Denis Alibec: ”Să fie lăsat în pace să joace fotbal. Tot timpul i se dă în cap lui Alibec. Denis Alibec e de vina pentru tot ce se întâmplă dar cum a putut să facă performanţă cu Şumudică, cum a putut să joace cu Reghecampf, cum a putut să joace cu Hagi? Asta nu se întreabă nimeni? Îl cunosc foarte bine, ştiu ce poate, ştiu ce fel de fotbalist este, cred că câteodată trebuie să fim şi mai permisivi cu el. 

Nu ştiu dacă e problema lui Dică, e problemă generală acolo. Vor rezultate mult prea repede de la orice jucător care ajunge la Steaua”, a concluzionat jucătorul lui Kayserispor.

Afla mai multe despre: fcsbalibecde amorimkayserispor,  

viewscnt
Articole similare