Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Scandalul dintre Răducan şi Drăgulescu ajunge la un alt nivel! Nadia Comăneci se implică direct: ”Asta voi face”

EXCLUSIV | Scandalul dintre Răducan şi Drăgulescu ajunge la un alt nivel! Nadia Comăneci se implică direct: ”Asta voi face”

Gimnastică

Comentarii

De mai bine de o lună scandalul dintre Andreea Răducan, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, şi Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast român al momentului, ţine capul de afiş al întregii mass-media din ţară.

Mărul discordiei a plecat de la o declaraţie făcută de Marian Drăgulescu, în perioada în care se antrena în Ungaria. Acesta a susţinut cu subiect şi predicat faptul că actuala conducere federală i-a diminuat indemnizaţia de lot într-un mod ilegal, deoarece el se afla atunci în concediu medical.

Replica Andreei Răducan nu s-a lăsat prea mult aşteptată. Preşedintele FRG a precizat că Marian în perioada concediului medical s-ar fi aflat, de fapt, în Asia, pentru a filma un show de televiziune. Scandalul s-a rostogolit asemenea unui bulgăre de zăpadă, ajungându-se, astăzi, la punctul ameninţărilor cu trimiterea în judecată de către Marian Drăgulescu, sportivul contestând însăşi legalitatea funcţiei de preşedinte a Andreei.

Chiar dacă se află departe de ţară, Nadia Comăneci îşi doreşte ca acest scandal să se stingă cât mai repede. ”Zeiţa” nu vrea să se erijeze într-un mediator între cei doi, dar marea legendă a gimnasticii mondiale a precizat că o va suna atât pe Andreea , cât şi pe Marian. ”Am să îi sun pe amândoi să văd dacă există o posibilitate de a ajuta cumva” , a menţionat Nadia Comăneci. 

Afla mai multe despre: nadia comaneciscandalgimnasticadragulescuandreea raducan 

viewscnt
Articole similare