Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Se mai găsesc oameni oneşti în fotbal? Răspunsul lui Mangia ar putea surprinde multă lume

EXCLUSIV | Se mai găsesc oameni oneşti în fotbal? Răspunsul lui Mangia ar putea surprinde multă lume

Superliga

Comentarii

Devis Mangia este mulţumit de oamenii pe care i-a găsit la Universitatea Craiova şi consideră că încă mai există oameni cinstiţi în fotbal pe care să poţi conta.

”Toţi spun că în fotbal este o lume specială. Eu îţi spun că, nu mereu, dar de cele mai multe ori, am avut norocul să găsesc persoane de calitate. Atunci când am simţit că lucrurile se schimbă, am preferat să încep o nouă aventură într-o altă ţară, iar acum pot să spun că aici am găsit oameni de un anumit nivel, de calitate, atât din punct de vedere profesional, cât şi din punct de vedere uman”, a declarat Devis Mangia la Telekom Sport.

Despre declaraţia lui Cornel Dinu, care a vorbit laudativ la adresa antrenorului italian: ”În primul rând aş vrea să îi mulţumesc domnului Dinu fiindcă este o plăcere când o persoană cu o asemenea experienţă vorbeşte aşa frumos despre tine. Îi mulţumesc din suflet. Eu aşa sunt format, aşa sunt eu. Sigur că sunt la fel ca toţi antrenorii, atunci când pot să închid uşa vestiarului şi, acolo in interior, un antrenor trebuie să ştie păstreze o linie, o strategie, când să folosească alta”, a mai spus Mangia.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovaliga 1devis mangia,  

viewscnt
Articole similare