Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Se mulţumesc steliştii cu un egal în Israel? Anunţul făcut de Teixeira: ”I-am analizat, important e să nu pierdem”

EXCLUSIV | Se mulţumesc steliştii cu un egal în Israel? Anunţul făcut de Teixeira: ”I-am analizat, important e să nu pierdem”

FCSB

Comentarii

FCSB joacă în această seară, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1, o partidă extrem de importantă pentru calificarea în primăvara din Europa League. Steliştii anunţau, prin vocea patronului, că vor numai victorii în grupă, dar iată că planurile au suferit mici ”modificări”

Filipe Teixeira a anunţat, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, că steliştii ştiut tot despre cei de la Hapoel Beer Sheva şi că va fi un meci extrem de complicat în Israel.

”Obiectivul nostru principal este să câştigăm, dar cred că cel mai important lucru este să nu pierdem diseară. Hapoel e o echipă foarte bună, i-am analizat, cu experienţă, periculoasă, dar noi trebuie să fim atenţi şi să ne organizăm bine.

Sper ca echipa să facă o figură frumoasă şi să ne prezentăm cât mai bine pe teren. Doar aşa ne putem îndeplini obiectivul”, a spus Teixeira.

Afla mai multe despre: teixeirasteauafcsbhapoel beer shevaeuropa league 

viewscnt
Articole similare