Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Sezonul acesta este unul de compromis!” Semnal de alarmă al unui tehnician din Liga 1: ”E dificil să mai poţi numi fotbal, un sport fără spectatori!”

EXCLUSIV | ”Sezonul acesta este unul de compromis!” Semnal de alarmă al unui tehnician din Liga 1: ”E dificil să mai poţi numi fotbal, un sport fără spectatori!”

Superliga

Comentarii

Antrenorul formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe, Leo Grozavu, a vorbit în cadrul emisiunii Sport Report, despre reluarea sezonului competiţional în Liga 1.

Leo Grozavu, tehnicianul formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe, a declarat pentru Telekom Sport că există riscul de deteriorare a sezonului competiţional actual, mai ales că este unul de compromis: ”Eu cred că trebuie să fim foarte atenţi. Toată lumea vrea să se termine acest sezon, dar acest sezon este oricum compromis. Oricum se va juca în nişte condiţii speciale, dacă se va juca, dacă se va termina. Dar există riscul să îl deteriorăm... să îl compromitem poate e prea mult spus, dar ar exista nişte premise să compromitem şi sezonul următor, să nu se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Fotbalul fără spectatori e clar că este o mare problemă. Dacă şi sezonul următor se va începe la fel şi vor fi foarte multe etape fără aportul publicului... e destul de dificil să îl poţi numi fotbal” a mărturisit Grozavu.


Din fericire pentru fanii echipei sale, Leo Grozavu mărturiseşte că echipa pe care o conduce are stabilitate financiară: ”Sepsi este într-o situaţie fericită, dar eu acum nu mă pun doar în pielea mea, mă pun în pielea celor care nu au aceste posibilităţi. Vă daţi seama că şi pentru ei este dificil să plătească, atâta timp cât nu există competiţie” a mai spus Leo Grozavu.

”Până la urmă trebuie să fim imparţiali şi să vedem ce e mai bine pentru fotbal în general pentru că dacă forţăm lucrurile acum, am spus, s-ar putea să riscăm ca şi sezonul viitor să avem mari neplăceri şi vrem să îl terminăm pe ăsta s-ar putea să nu îl începem bine nici pe celălalt” a mai adăugat tehnicianul echipei Sepsi, la Telekom Sport.

 Se reia sezonul în Antalya? ”E destul de dificil să cantoneze echipele acolo pe perioadă îndelungată”


Tot în cadrul emisiunii Sport Report, Leo Grozavu a discutat şi despre posibilitatea ca Liga 1 să se mute în Antalya.

”Eu nu cred, eu cred că a fost doar aşa, nu am cele mai bine informaţii poate, dar eu cred că a fost doar un zvon care nu cred că are acoperire. Nimeni nu a stat să analizeze, e destul de dificil să cantoneze echipele acolo pe perioadă îndelungată, şi din punct de vedere financiar e cred că destul de costisitor, nu mai vorbesc că şi din punct de vedere al organizării e destul de dificil să joci un campionat într-o altă ţară, ştiu eu, cantonaţi toţi într-o anumită zonă, eu personal nu cred Nimeni nu a stat să analizeze să vadă ce cum, da probabil din punct de vedere financiar, pierderea este mult mai mică dacă s-ar juca meciurile într-o altă ţară, respectiv în Turcia, în Antalya, decât dacă nu s-ar juca” a mai declarat antrenorul formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe, în cadrul emisiunii Sport Report, de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: leo grozavu 

viewscnt
Articole similare