Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sfaturile selecţionerului Contra pentru jucătorii români: "Trebuie să suferi"

EXCLUSIV | Sfaturile selecţionerului Contra pentru jucătorii români: "Trebuie să suferi"

Echipa națională

Comentarii

Lionel Messi a făcut spectacol săptămâna trecută în derby-ul cu Real. Aflat la Madrid în vacanţă, selecţionerul Cosmin Contra a fost impresionat de evoluţia argentinianului şi recunoaşte că i-ar prinde bine un asemenea jucător în naţionala României.

"Din punctul meu de vedere, e cel mai bun jucător din ultimul deceniu. Ar fi fost frumos să avem şi noi un Messi în fotbalul românesc, îmi făcea treaba mai uşoară. Însă, avem mulţi jucători talentaţi, eu am mare încredere în băieţii noştri. Jucătorii români pot face o treabă foarte bună.

În fotbalul românesc, alta e problema. Ar trebui învăţaţi de când sunt copii ceea ce înseamnă fotbalul de performanţă. E nevoie de sacrificii, eu aşa văd fotbalul de performanţă. să suferi în anumite momente pentru meseria asta. Ca fotbalist profesionist, nu-ţi permiţi vacanţe, nu-ţi permiţi zile libere, cum au alţi oameni. Nu ai un program prea liber, e nevoie de sacrificii, iar această mentalitate, din păcate, la noi are de suferit.

Am impresia că ne mulţumim cu puţin, nu ne dorim prea multe. Ajungem la un anumit nivel şi ne oprim acolo. Avem talente care pot juca în orice campionat din lume, dar se mulţumesc cu puţin. Încerci să ajungi la ei, să-i faci să înţeleagă anumite lucruri, dar, până la urmă, tot de ei depinde, de ceea ce îşi doresc în viaţă" , a declarat selecţionerul României, Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: contramessiromaniaselectionerspaniaechipa nationalaselectionercampionat 

viewscnt
Articole similare