Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Situaţia lui Alex Ioniţă, lămurită. Ce spune Dani Coman despre ofertele pentru mijlocaşul Astrei

EXCLUSIV | Situaţia lui Alex Ioniţă, lămurită. Ce spune Dani Coman despre ofertele pentru mijlocaşul Astrei

Superliga

Comentarii

Dani Coman susţine că Astra n-a primit nicio ofertă pentru Alex Ioniţă, deşi jucătorul de 23 de ani este dorit de mai multe echipei. Preşedintele Astrei speră că Ioniţă va fi de acord să semneze prelungirea contractului.

Alex Ioniţă este unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1. Mijlocaşul Astrei a avut o primă parte bună de sezon şi a atras atenţia mai multor cluburi. Printre ele, Kayserispor şi CFR Cluj. Dar Dani Coman spune că n-a primit nicio ofertă oficială, dar Astra nu se va opune dacă pe adresa clubului va sosi vreo propunere avantajoasă. În caz contrar, Coman speră că Ioniţă va fi de acord să semneze prelungirea contractului care expiră peste un an:

”Este adevărat că Alexandru Ioniţă e un jucător dorit, că e un jucător pe care multe echipe îl urmăresc, dar la fel de adevărat e că nu am primit nicio ofertă scrisă pe numele lui Alexandru Ioniţă. Dacă vom primi, cu siguranţă ne vom pune la masa negocierilor. Cert e că noi i-am făcut o propunere de prelungire a contractului, el, din ce am înţeles, 4-5 zile e plecat din Bucureşti. Da, îl aşteptăm să revină şi să prelungim acest contract pe care-l mai are înca un an. Ioniţă mai are încă un an contract, nu 6 luni.

Pe noi, Ioniţă ne ajută foate mult, dar la fel de mult l-a ajutat şi clubul Astra pe Ioniţa să ajungă la nivelul la care e în momentul de faţă. Personal, îmi doresc foarte mult să-şi prelungească, îmi doresc, dacă agentul lui va găsi o echipă foarte bună, care să-l mulţumească atât pe el, cât şi clubul, să fiţi convinşi că noi îl vom lăsa să plece. Niciodată nu am ţinut un jucător cu forţa”
, a declarat Dani Coman pentru Telekom Sport.

Preşedintele Astrei a comentat şi refuzul lui Alex Ioniţă să meargă la FCSB: ”Îl înţeleg, pentru că acelaşi lucru l-am simţit şi eu şi îl simt în continuare. Niciodată n-aş putea să îmbrac acel tricou, să pun pe piept acea stem. Şi sunt convins că rapidiştii adevăraţi, rapidiştii cu suflet şi cu sânge vişiniu niciodată nu vor îmbrăca tricoul Stelei”.
 

Afla mai multe despre: dani comanalex ionitaastraliga 1 

viewscnt
Articole similare