Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Situaţia reală după discuţia dintre Contra şi Ştefan Radu! "Am vorbit ce aveam de vorbit!" Anunţul făcut de selecţioner

EXCLUSIV | Situaţia reală după discuţia dintre Contra şi Ştefan Radu! "Am vorbit ce aveam de vorbit!" Anunţul făcut de selecţioner

Echipa națională

Comentarii

Ştefan Radu va veni în România cu Lazio, ca adversar al FCSB în şaisprezecimile Europa League, iar selecţionerul Cosmin Contra a vorbit despre situaţia fundaşului român în raport cu echipa naţională.

Contra spune că, în ciuda zvonurilor apărute în ultimul timp, Ştefan Radu nu a dat încă un răspuns decisiv în ceea ce priveşte o revenire a sa sub tricolor, motiv pentru care încă speră ca acesta să se decidă să joace din nou pentru echipa naţională.

"Eu am vorbit ce aveam de vorbit cu el (n.r. cu Ştefan Radu). Chiar dacă au apărut unele chestii în presă (n.r. că fundaşul n-ar vrea să revină la naţională). Eu încă n-am vorbit cu el şi el nu mi-a dat un răspuns negativ în privinţa a ceea ce am vorbit noi doi.

Eu încă nu zic că Radu Ştefan nu se va întoarce asurpa deciziei. Eu sper ca el să se decidă să revină la echipa naţională!



Nu e un duel Ştefan Radu - FCSB, e un meci Lazio - FCSB. Nu va juca Ştefan Radu singur contra celor de la FCSB. El e un jucător foarte, foarte important al lor, dar au un lot extrem de puternic. Lazio e favorită din punctul meu de vedere, dar în anii anteriori FCSB a mai eliminat echipe puternice, deci putem avea speranţe"
, a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: stefan raducosmin contranationala 

viewscnt
Articole similare