Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Stanciu a vorbit despre acomodarea în Cehia. Ce obiectiv are Sparta Praga: "Ar fi o tragedie"

EXCLUSIV | Stanciu a vorbit despre acomodarea în Cehia. Ce obiectiv are Sparta Praga: "Ar fi o tragedie"
Comentarii

Nicolae Stanciu a jucat deja primele două meciuri oficale pentru Sparta Praga. După victoria cu Slovan Liberec şi egalul de la Slovacko, echipa românilor Niţă, Vătăjelu şi Stanciu este pe locul al cincilea în clasamentul din Cehia, la doar trei puncte de ocupanta locului secund, Slavia Praga. Viktoria Plzen este lider incontestabil, cu un avans de 15 puncte faţă de Sparta Praga.

"Pentru mine a fost un start destul de bun, obiectivul nostru este locul al doilea în acest an. Avem o luptă foarte grea, pentru că Slavia Praga are trei puncte peste noi şi are o echipă foarte bună. Sperăm să prindem locul al doilea şi să mergem în calificările Ligii Campionilor. M-am acomodat foarte repede, n-a fost o problemă. Directorul sportiv şi antrenorul m-au dorit foarte mult, grupul m-a primit bine, iar acum mă simt ca acasă, mai ales că a venit şi Niţă. Totul este perfect acum.

În vară au venit 11 jucători noi, a venit un antrenor nou, s-au ratat toate obiectivele, iar acum pentru noi a rămas doar să ne batem pentru locul al doilea. Ar fi o tragedie dacă nu l-am prinde, toată lumea spunea că nu e obişnuită cu o asemenea ipostază. Cred că Liga I şi campionatul ceh sunt asemănătoare. Echipele sunt foarte puternice, stau foarte bine fizic, aleargă foarte mult, iar noi suntem dezavantajaţi din acest punct de vedere. Noi suntem echipa cu cea mai mare calitate tehnică din Cehia" , a declarat Nicolae Stanciu pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: sparta praganitavatajelustanciu 

viewscnt
Articole similare