Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Stanciu are variante de rezervă în cazul în care pică transferul la Sparta Praga. Ce echipe îl mai doresc pe Nicuşor!

EXCLUSIV | Stanciu are variante de rezervă în cazul în care pică transferul la Sparta Praga. Ce echipe îl mai doresc pe Nicuşor!

Stranieri

Comentarii

Chiar dacă transferul lui Stanciu la Sparta Praga era dat ca şi făcut, iată că negocierile au intrat în impas. Belgienii sunt nemulţumiţi de suma pe care formaţia din Cehia vrea s-o plătească pentru mijlocaşul român.

Cu toate acestea, impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, a declarat că transferul lui Nicuşor Stanciu la Sparta Praga este doar o chestiune de ore.

”Suntem în contact şi cu Anderlecht şi cu Sparta Praga. Belgienii nu au fost de acord cu prima ofertă. Este doar o chestie ore. Poate mâine seară. Nu se pune problema ca Stanciu să rămână la Anderlecht. Când dai gol în Liga Europa şi în campionat nu mai eşti în lot te umpli de frustrări. A fost decizia lui Nicuşor Stanciu să plece de la Anderlecht. Mai există şi alte variante în afară de Sparta Praga. Chiar şi din zona arabă, dar şi de la alte echipe din Europa. Pe Stanciu şi Chipciu nu poţi să le numeşti ”ţepe””, a declarat Anamaria Prodan la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: stanciuanamariatransferanderlechtsparta praga 

viewscnt
Articole similare