Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Stanciu şi Chipciu, din nou sub lupa selecţionerului. Ce vrea Contra de la ”stranieri” în 2018!

EXCLUSIV | Stanciu şi Chipciu, din nou sub lupa selecţionerului. Ce vrea Contra de la ”stranieri” în 2018!
Comentarii

”Stranierii” care evoluează pentru naţionala României n-au avut deloc o primă parte de sezon bună. Stanciu şi Chipciu au făcut tuşa la Anderlecht, Florin Andone este complet ieşit din formă. Singurul care se ridică la nivelul pretenţiilor lui Cosmin Contra este Ciprian Tătăruşanu.

Selecţionerul României a discutat din nou despre situaţia lui Stanciu şi Chipciu şi le-a transmis un mesaj clar celorlalţi stranieri.

”Oriunde se transferă cei doi, sper să joace mai mult  decât au jucat până acum. În ultimul timp nu prea au jucat. Bine, Chipciu a avut şi niste probleme personale. Dar sper că acest 2018 să îi avem pe amândoi jucând la echipele lor, indiferent unde vor fi ei. Şi cum am mai zis, acest 2018 , dacă jucătorii noştri vor începe să joace mai mult la echipele lor, va fi mult mai bine pentru echipa naţională”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Cât despre restul stranierilor, ”Guriţă” are aceleaşi mesaje ca pentru Stanciu şi Chipciu. ”Sper să se impună la echipele lor şi să joace meci de meci, să o facă bine, pentru că vin cu altă încredere la naţională, vin cu altă formă sportivă, vin cu încredere şi automat şi pe mine mă ajută foarte mult acest lucru când pregătesc meciurile”, a încheiat selecţionerul.

Afla mai multe despre: contrastanciuchipciuechipa nationalaromaniastranieri 

viewscnt
Articole similare