Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Starul de la Arsenal cu care Răzvan Raţ vorbeşte des la telefon: ”Ţinem legătura!” Cum s-a legat prietenia

EXCLUSIV | Starul de la Arsenal cu care Răzvan Raţ vorbeşte des la telefon: ”Ţinem legătura!” Cum s-a legat prietenia

Campionate

Comentarii

Răzvan Raţ a fost coleg la Şahtior cu câteva nume importante din fotbalul mondial, precum Henrikh Mkhitaryan, Fernandinho, Douglas Costa sau Fred. Fostul internaţional român spune că a păstrat legătura cu mulţi dintre ei.

Mircea Lucescu a reuşit să construiască la Şahtior o echipă fenomenală, unde a crescut jucători precum Fernandinho (ajuns la Manchester City), Mkhitaryan (acum la Arsenal), Fred (transferat de United), Douglas Costa (Juventus), Luiz Adriano (a fost la AC Milan, acum e la Spartak Moscova) sau Willian (Chelsea) - ajungi între timp la marile cluburi din Europa. Răzvan Raţ era fundaşul stânga în acea echipă şi spune că ţine legătura cu cei mai mulţi dintre jucătorii alături de care a evoluat la Şahtior:

”Mkhitaryan a fost colegul meu de cameră, ţinem legătura frecvent. Cu Fernandinho, la fel, ţinem legătura. Teixeira e plecat în China, e pe alt fus orar. Willian, da şi cu Douglas - foarte puţin”, a dezvăluit Răzvan Raţ pentru Telekom Sport.

Fostul fundaş stânga al naţionalei spune însă că cel mai mult l-a impresionat Alex Teixeira, despre care spune că avea o tehnică extraordinară. Teixeira a ales însă să plece în China, la Jiangsu Suning, deşi era dorit de mai multe cluburi mari din Europa:

”Impact puternic a avut Teixeira. A venit mai târziu decât ceilalţi. Cred că este unul dintre cei mai buni jucători cu mingea la picior, pe care eu i-am văzut. Exceptându-i pe Messi şi Ronaldo. O progresie cu mingea la picior incredibilă, un extrem de bun control şi foarte bună viziune de joc. A ales să meargă în China, a fost alegerea lui, e clar că partea financiară a primat în această alegere”, a mai spus Raţ.

Afla mai multe despre: henrikh mkhitaryanarsenalrazvan ratsahtiorfernandinho 

viewscnt
Articole similare