Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Steliano Filip a jucat doar 4 meciuri pentru Hajduk Split: ”Mă simt foarte bine acolo!”

EXCLUSIV | Steliano Filip a jucat doar 4 meciuri pentru Hajduk Split: ”Mă simt foarte bine acolo!”

Stranieri

Comentarii

Steliano Filip spune că problemele medicale l-au împiedicat să se integreze la Hajduk Split. Fostul jucător al lui Dinamo a jucat doar patru meciuri pentru croaţi, din ianuarie şi până acum.

Steliano Filip a fost transferat în iarnă de Hajduk Split, când Dinamo a primit 500.000 de euro. Jucătorul de 24 de ani a plecat cu multe speranţe, dar n-a apucat să joace decât 151 de meciuri, distribuite în 4 meciuri. Steliano Filip spune că problemele medicale l-au împiedicat în primă fază să joace mai mult. Apoi, echipa era deja formată şi el nu şi-a mai găsit locul.

”Chiar dacă nu prea am evoluat din cauza problemelor de sănătate, mă simt foarte bine acolo, avem un grup foarte bun şi îmi doresc pe viitor să ajung un jucător de bază. (n.r. întrebat dacă a prins doar 4 meciuri strict din cauza problemelor medicale) Probleme de sănătate, echipa a mers foarte bine, a fost greu să mă schimbe. Însă, cum am spus, îmi doresc să mă întorc acolo mai puternic şi să ajung un jucător de bază.

Colegii m-au primit foarte bine, e un grup foarte bun, jucători tineri de valoare şi acolo campionatul e puternic, să spun aşa, dar, cum am spus îmi doresc să mă întorc acolo cât mai puternic şi să joc”, a declarat Steliano Filip pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: steliano filiphajduk splitdinamo 

viewscnt
Articole similare