Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Steliano Filip confirmă "discuţiile" cu Hajduk: "E un campionat foarte puternic. Vom vedea"

EXCLUSIV | Steliano Filip confirmă "discuţiile" cu Hajduk: "E un campionat foarte puternic. Vom vedea"

Superliga

Comentarii

Steliano Filip a redevenit căpitanul lui Dinamo odată cu plecarea lui Paul Anton la Anji, însă acesta ar putea pleca din Ştefan cel Mare înainte să apuce să poarte banderola într-un meci oficial.

Ajuns în cantonamentul din Cipru alături de lotul pregătit de Vasile Miriuţă, Filip a vorbit pentru Telekom Sport despre interesul manifestat de croaţii de la Hajduk Split pentru transferul său. Internaţionalul român spune că e la curent cu posibila ofertă, dar că momentan totul e la stadiul de discuţii şi că pe adresa clubului Dinamo nu a sosit o propunere oficială.

Totuşi, Steliano Filip recunoaşte că ar fi tentat de o mutare în campionatul Croaţiei.

"Am auzit şi eu discuţii. Sunt discuţii, dar acum vreau să fiu concentrat la antrenamente, să mă pregătesc cât mai bine. Dacă va fi ceva oficial, atât eu cât şi clubul vom lua în calcul oferta.

Vorbim despre Hajduk Split şi eu cred că campionatul Croaţiei este unul puternic. E o echipă de tradiţie, dar nu ştiu. Vom vedea
", a declarat Steliano Filip pentru Telekom Sport.

Fundaşul a vorbit şi despre momentul dificil tranversat de Dinamo, care va avea de tras în finalul sezonului regulat pentru a-şi asigura prezenţa în play-off.

"Este un moment mai dificil, pentru că nu suntem acolo unde ne dorim cu toţii, în play-off. Dar ne aşteaptă patru meciuri foarte grele şi sunt convins că vom fi acolo, cu o pregătire bună.

Acum, faţă de anul trecut, stăm la mâna noastră, ca să spun aşa. Pentru că anul trecut, ştim cu toţii, că am avut şi puţină şansă. Dar acum avem şi meciul direct cu Astra şi suntem la egalitate de puncte cu celelalte echipe. Şi cum am spus, suntem la mâna noastră.

Sunt echipe bune (n.r. echipele aflate în lupta pentru play-off), însă noi avem drumul nostru şi, cum am spus, cu pregatire bună, ne dorim să luăm meci cu meci şi noi să ne facem treaba şi să câştigăm
", a mai declarat căpitanul lui Dinamo pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: steliano filiptransferhajdukdinamo 

viewscnt
Articole similare