Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Şumudică a povestit un episod incredibil petrecut recent: "Arbitrul a venit la mine şi mi-a spus asta"

EXCLUSIV | Şumudică a povestit un episod incredibil petrecut recent: "Arbitrul a venit la mine şi mi-a spus asta"
Comentarii

Antrenorul român a oferit un interviu în EXCLUSIVITATE pentru Telekom Sport, în care a vorbit despre schimbările din comportamentul său de când a părăsit-o pe Astra Giurgiu şi relaţia pe care o are cu arbitrii din Turcia.

”Sunt ca în România, nu m-am schimbat, nu fac nimic în plus sau în minus, poate un pic mai rezervat în ceea ce priveşte relaţia cu arbitrii.

Şumudică spune că atitudinea arbitrilor din Turcia este diferită, îl respectă mai mult. Altă atitudine, au venit la mine de fiecare dată când m-au văzut, discută cu mine, mă respectă, au venit, au dat mâna cu mine. A fost un moment, acum după meciul cu Bursa când a venit arbitrul. A fost acelaşi arbitru care m-a arbitrat acasă cu Roma, turc, m-a arbitrat când ne-am calificat din grupe şi mi-a zis "îţi doresc baftă în continuare, eşti unul dintre cei mai buni antrenori care i-am văzut, străini care au venit în Turcia, bravo pentru ceea ce faci aici". Şi zice "crede-mă că nu e uşor la o echipă mică să duci Kayseri unde ai dus-o".

Anul trecut au scăpat la 2 puncte de retrogradare, au fost prima peste linie. Nu s-a întâmplat de 10 ani ce se întâmplă acum. Nu ştiu, încă nu am realizat nimic, dar e clar că există perspectivă”, a încheiat antrenorul român al lui Kayserispor.

Afla mai multe despre: sumudicakayserisporcampionatul turcieisuperliga 

viewscnt
Articole similare