Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Şumudică, atac fără precedent la adresa fotbalului românesc: ”Suntem o ruşine. E tragic tot ce se întâmplă”

EXCLUSIV | Şumudică, atac fără precedent la adresa fotbalului românesc: ”Suntem o ruşine. E tragic tot ce se întâmplă”

Fotbal intern

Comentarii

Stabilit în Turcia de ceva vreme, acolo unde o antrenează cu succes pe Kayserispor, Marius Şumudică nu vede cu ochi buni ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Fostul antrenor al Astrei Giurgiu consideră că fotbalul din ţara noastră a devenit penibil, iar terenurile proaste şi jucătorii neplătiţii cu lunile aruncă o perdea de umbră peste acesta.

”Suntem o ruşine la tot ce se întâmplă în fotbalul românesc în momentul de faţă. E o penibilitate. Terenurile care se joacă, salariile care sunt neplătite. Am ajuns, am văzut, pe locul 2 sau 3 la litigii pe la UEFA. Nu, suntem departe de ceea ce e... păi astăzi am jucat pe un stadion, mi-era şi milă să calc pe gazon. Şi când am văzut ce era în tribune... te simţi antrenor, te simţi fotbalist.

Îmi pare rău, ce să... de aici am plecat, nu pot să vorbesc rău de fotbalul românesc, dar e tragic ce se întâmplă. E tragic. Şi dacă nu se va face ceva la nivel de lege a sportului, să existe posibilitatea să aduci oamenii din nou la stadion, o să fie din ce în ce mai greu. De fapt, toată societatea... în momentul de faţă lumea iese în stradă, este nemulţumită de ceea ce se întâmplă, fotbalul este apanajul a ceea ce se întâmplă în ţară la ora actuală”, a conchis Şumudică la Telekom Sport.

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: sumudicafotbalul romanesckayserisporfrf,  

viewscnt
Articole similare