Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Şumudică pregăteşte oferta pentru FCSB! "E foarte, foarte bun!" Transferul încercat de Kayseri în această iarnă

EXCLUSIV | Şumudică pregăteşte oferta pentru FCSB! "E foarte, foarte bun!" Transferul încercat de Kayseri în această iarnă

galerie foto

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică se bucură de un start bun pe banca lui Kayserispor şi, în ciuda înfrângerii din ultima etapă, cu Karabukspor, scor 0-1, echipa sa ocupă locul 5 în Turcia.

Şumi are sub comandă la Kayseri trei jucători cu care a lucrat şi în România, iar din iarnă numărul acestora ar putea creşte. Tehnicianul a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre interesul său pentru brazilianul William De Amorim, jucător intrat într-un con de umbră la FCSB.

Roş-albaştrii au anunţat încă din vară că jucătorul e liber să plece, însă De Amorim nu a reuşit să se înţeleagă cu formaţiile interesate. În iarnă, Şumudică ar putea profita pentru a lucra din nou cu mijlocaşul de bandă stângă.

"Da (n.r. De Amorim e o variantă de transfer), este un jucător care mie îmi place şi care în momentul de faţă cred că are nevoie de ajutor. Fiindcă William poate mult mai mult decât ce a arătat la FCSB. Mult mai mult!

Este un jucător de execuţie, care poate face diferenţa, de bandă stângă. Foarte bun. Este un jucător care poate face diferenţa.

Pentru mine, Junior Morai şi De Amorim formează cea mai bună bandă stânga din România. De departe cea mai bună bandă stânga
", a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

De Amorim (foto - în stânga) şi Marius Şumudică (foto - dreapta), sărbătorind împreună titlul câştigat cu Astra

Afla mai multe despre: sumudicade amorimtransferkayserispor 

viewscnt
Articole similare