Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Surpriza lui Cosmin Contra la echipa naţională? ”Îl cunosc, joacă pe o poziţie pe care suferim puţin”

EXCLUSIV | Surpriza lui Cosmin Contra la echipa naţională? ”Îl cunosc, joacă pe o poziţie pe care suferim puţin”

Superliga

Comentarii

Cosmin Contra este de părere că Paul Anton a făcut o alegere bună când a semnat cu Anji, chiar dacă a plecat la echipa de pe penultimul loc din Rusia. Selecţionerul României spune însă că Rusia are un campionat mult mai puternic decât România.

Paul Anton este unul dintre jucătorii importanţi care au plecat de la Dinamo în această iarnă. Mijlocaşul de 26 de ani a semnat cu Anji, care a plătit 300.000 de euro pentru acest transfer. Cosmin Contra consideră că Paul Anton a făcut un pas în faţă, deoarece va juca într-un campionat foarte puternic. Selecţionerul naţionalei spune că-l va monitoriza, mai ales că are nevoie de mijlocaşi la închidere:

”Pentru naţională este un pas înainte. Sper să se impună, să joace bine. Îl vom urmări şi pe el, sper să se impună ca titular şi, jucând într-un campionat puternic, sigur echipa naţională are de câştigat. Îl cunosc, este un jucător bun, mai ales că joacă într-o poziţie în care echipa naţională suferă puţin. E de bun augur transferul lui la Anji [...] Am lucrat bine la Dinamo, e clar că el a venit după perioada Getafe, îşi punea speranţe să rămână acolo. A fost o dezamăgire nerămânerea în Primera, mai ales după ce au promovat şi, bineînţeles, la Dinamo a fost om de bază, a marcat goluri, a fost constant unul dintre căpitanii echipei. Sper că va avea aceeaşi atitudine şi la Anji şi sigur se va impune ca titular”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Paul Anton, are două prezenţe în tricoul naţionalei, ambele în amicale, cu Bulgaria (0-0) şi Moldova (2-1).

Afla mai multe despre: cosmin contraliga 1paul antondinamoanji 

viewscnt
Articole similare