Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ţucudean, plecăciuni în faţa lui Hagi: ”Mi-a schimbat total cariera!” Înţepături către FCSB

EXCLUSIV | Ţucudean, plecăciuni în faţa lui Hagi: ”Mi-a schimbat total cariera!” Înţepături către FCSB

Superliga

Comentarii

George Ţucudean s-a transferat în această iarnă la CFR Cluj, după un parcurs excelent cu Viitorul, alături de care a reuşit să ia titlul în sezonul trecut. În acest sezon, Ţucudean este al doilea marcator din Liga 1, cu 11 goluri.

Ţucudean şi-a relansat cariera la Viitorul. Atacantul de 26 de ani a reuşit să ia titlul anul trecut, iar în acest sezon devenise cel mai bun marcator al echipei, cu 11 goluri în Liga 1. Ţucudean spune că-i datorează totul lui Gică Hagi, care l-a repus pe picioare după ”perioadă cu alegeri greşite”. Înainte să semneze cu Viitorul, Ţucudean a fost legitimat la Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu:

”Este un pas înainte, clar. Am avut la Viitorul o perioadă foarte bună, după o perioadă foarte proastă, cu nişte alegeri greşite pe care le-am făcut. Mă bucur, cum am spus şi în alt interviu, că a apărut domnul Hagi în viaţa mea exact când aveam nevoie. Şi am reuşit într-un timp foarte scurt să învăţ foarte multe de la el şi mă bucur că am avut oportunitatea să lucrez cu el”, a declarat George Ţucudean pentru Telekom Sport.

Cum şi-a pus Gică Hagi amprenta asupra carierei tale?
Total, adică pornind de la tehnic, tactic şi mental. Mental cel mai mult.

Care a fost cel mai important sfat pe care ţi l-a dat?
Nu ştiu dacă mi-a dat un sfat, mi-a schimbat modul de a gândi, modul de a mă pregăti şi cum să tratez anumite faze, care, probabil, neavand să zic aşa cine să mi le spună, încercam să le ”fur”. Că până la urmă trebuie să ”furi” în viaţă ca să înveţi anumite... adică să înveţi, să acumulezi experienţa care până la urmă te ajută. Dar tratam anumite momente din meci diferit până când am ajuns la Viitorul.

E un meci special pentru tine cel cu FCSB?
Nu neapărat special, e un meci important pe care trebuie să-l câştigăm sau să nu pierdem. Pentru că orice punct şi orice gol sunt decisive în luptă asta pentru titlu, mai ales în play-off.

Dintre echipele pe la care ai trecut în Liga 1, unde te-ai simţit ”acasă”?
La Dinamo m-am simţit cel mai bine, dar viaţa te poate duce oriunde.
 

Afla mai multe despre: viitorulgeorge tucudeanliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare