Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fost coleg de la echipa naţională l-a caracterizat pe Cosmin Contra

EXCLUSIV | Un fost coleg de la echipa naţională l-a caracterizat pe Cosmin Contra

Echipa națională

Comentarii

24 de ani a aşteptat suflarea roş-albă să vadă un dinamovist pe banca naţionalei. Coleg cu Contra în Ştefan cel Mare şi la prima reprezentativă, Marius Niculae salută numirea noului selecţionerului.

"Exact cum mă aşteptam, Cosmin Contra este noul selecţioner. E o mare mândrie pentru toţi dinamoviştii că un antrenor de la Dinamo ocupă locul de selecţioner al echipei naţionale. Nu cred că au fost probleme la negocierea contractului, pentru că e o mândrie pentru orice antrenor să fie selecţionerul României. Cosmin cunoaşte foarte bine jucătorii români, iar eu zic că lucrul acesta trebuia să se întâmple mult mai devreme.

Ca să-l caracterizez, aş spune că în afara terenului e un alt Cosmin, iar la antrenamente şi la meciuri e o altă persoană. În afara terenului, e foarte calm, începe treaba cu seriozitate maximă, ţine foarte mult la reguli, la disciplină. Drept dovadă, au plecat foarte mulţi jucători de la echipă din cauza problemelor de disciplină. Eu sunt sigur că va reuşi să se impună şi la naţională şi cred că va putea să aducă echipa pe linia de plutire" , a declarat Marius Niculae pentru Tekelom Sport. 

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniamarius niculaesportingdinamocosmin contra 

viewscnt
Articole similare