Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un moment mai puţin ştiut. Cum a ajutat-o Olăroiu pe Halep înaintea unui turneu important: ”A câştigat atunci”

EXCLUSIV | Un moment mai puţin ştiut. Cum a ajutat-o Olăroiu pe Halep înaintea unui turneu important: ”A câştigat atunci”

Tenis

Comentarii

Eugen Nae a dezvăluit un moment mai puţin ştiut din cariera Simonei Halep. În 2015, înainte de startul turneului de la Dubai, Comsin Olăroiu şi-a trimis staff-ul medical pentru a o ajuta să-şi trateze o accidentare.

În februarie 2015, Simona Halep a reuşit să câştige turneul din Dubai după ce o învins-o în finală pe Karolina Pliskova. Puţini ştiu însă că şi Cosmin Olăroiu a contribuit la acel succes. Eugen Nae - cel care a făcut parte din staff-ul lui Olăroiu la Al-Ahli Dubai - povesteşte cum Simona a vrut să se retragă de la acel turneu, din cauza unei accidentări.

Cosmin Olăroiu o antrena atunci pe Al-Ahli Dubai şi Simona i-a solicitat ajutorul. Antrenorul român a răspuns imediat pozitiv şi şi-a trimis staff-ul medical să o ajute pe Halep să-şi trateze accidentarea. Până la urmă, sportiva născută în Constanţa a putut să joace şi chiar a câştigat turneul. După finala cu Pliskova, Simona Halep a fost în cantonamentul lui Al-Ahli pentru a le mulţumi pentru ajutor.

”Ea a câştigat, dacă nu mă înşel, în 2015. Ea la feminin şi Federer la masculin, la Dubai. A avut ceva probleme de sănătate şi staff-ul nostru s-a ocupat de problemele ei. N-a vrut să participe, era accidentată şi, prin Oli, a vorbit cineva cu Oli şi a trimis staf-ul echipei noastre. Portughez... aveam staff portughez şi... (n.r. întrebat dacă ea a solicitat acest lucru) Da, ea solicitat. Şi a pus-o pe picioare şi a câştigat turneul. Toţi au fost foarte fericiţi. Tot clubul nostru era cu Simona. A fost la noi la teren... o fată extraodinară”, a dezvăluit Eugen Nae pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiueugen naesimona halepdubai 

viewscnt
Articole similare