Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV| Unul dintre jucătorii lui Beer Sheva, declaraţie de dragoste pentru fanii lui Dinamo: ”Sunt cei mai buni din România”

EXCLUSIV| Unul dintre jucătorii lui Beer Sheva, declaraţie de dragoste pentru fanii lui Dinamo: ”Sunt cei mai buni din România”
Comentarii

Hatem Elhamed a ţinut să facă o declaraţie de dragoste pentru Dinamo şi fanii săi, la finalul meciului FCSB - Beer Sheva 1-1. Israelianul în vârstă de 26 de ani a jucat în Ştefan cel Mare în returul sezonului 2014-2015.

Hatem Elhamed a fost titular contra FCSB-ului, o echipă pe care o cunoaşte destul de bine. Jucătorul lui Beer Sheva a fost împrumutat la Dinamo în perioada ianuarie 2015-iunie 2015. Elhamed spune că a rămas cu amintiri foarte frumoase, deşi perioada a fost scurtă.

Reporter: Ţi-a amintit acest meci de derbyurile dintre Dinamo şi Steaua?

Elhamed: Da. Acelea sunt cele mai frumoase amintiri. A fost o noapte foarte bună. Mi-e dor de fanii lui Dinamo. A fost o perioadă foarte bună pentru mine în România, mi-a plăcut. Dar acum sunt la Hapoel Beer-Sheva şi voi da totul pentru clubul meu



La antrenamentul de dinaintea meciului cu FCSB, jucătorul lui Beer Sheva şi-a făcut poze cu un grup de suporteri dinamovişti. Elhamed susţine că a rămas impresionat de felul în care fanii şi-au susţinut echipa în perioada în care el a jucat la Dinamo: ”M-am bucurat de fiecare moment petrecut la Dinamo. A fost ceva special. Fanii sunt cei mai buni din România. Sper ca Dinamo să redevină un club de top. Şi le doresc multă baftă”, a mai spus Elhamed pentru Telekom Sport.

Elhamed a avut 15 prezenţe la Dinamo, a marcat de 3 ori şi a reuşit două assist-uri. Unul dintre goluri a fost înscris chiar în poarta FCSB-ului

Hatem Elhamed a vorbit şi despre întâlnire cu FCSB, scor 1-1. Jucătorul de 26 de ani îi laudă pe jucătorii lui Nicolae Dică şi spune că este mulţumit de rezultat: ”Cred că e un rezultat bun în deplasare, cu o echipă foarte bună şi care are jucători foarte buni. Şi ne putem declara mulţumiţi pentru acest rezultat. Steaua e deja calificată. Noi vom juca acasă, cu Plzen. Ar trebui să câştigăm acest meci. Avem o echipă forate bună şi putem reuşi. Cred că au jucat bine, am jucat şi noi bine. Au avut una sau două ocazii mari de gol. Au înscris unul singur. Au nişte jucători foarte buni, jucători de top. Eu sunt mulţumit de prestaţia noastră şi de echipa mea”.

Afla mai multe despre: hatem elhameddinamofcsbbeer sheva 

viewscnt
Articole similare