Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Variantele lui Negoiţă pentru înlocuirea lui Dănciulescu! Cine poate prelua funcţia de manager general

EXCLUSIV | Variantele lui Negoiţă pentru înlocuirea lui Dănciulescu! Cine poate prelua funcţia de manager general

Superliga

Comentarii

Dinamo şi-a numit astăzi un nou antrenor, după ce Claudiu Niculescu a acceptat să preia postul lăsat vacant după demiterea lui Florin Bratu, iar următorul obiectiv al oficialilor din Ştefan cel Mare e să găseasscă un înlocuitor pentru Ionel Dănciulescu, după ce acesta a anunţat că va pleca de la club.

Astfel, dinamoviştii caută un nou manager general, iar din informaţiile Telekom Sport principalele ţinte sunt trei jucători care au îmbrăcat tricoul roş-alb, dar şi pe cel al echipei naţionale.

Este vorba de Cătălin Munteanu, Marius Niculae şi Florin Prunea. Retras din activitate în 2015, fostul atacant nu are experienţă la nivel administrativ, însă a rămas un apropiat al clubului Dinamo, în timp ce fostul portar al Generaţiei de Aur are avantajul de a fi lucrat mai mulţi ani în funcţii administrative, ultima dată fiind preşedinte al CSM Poli Iaşi, grupare de care s-a despărţit în vara lui 2017.

Danciu, alături de Niculescu la primul meci

În altă ordine de idei, Ionel Dănciulescu va merge alături de echipă la Galaţi, pentru meciul cu Dacia Unirea Brăila, din Cupa României. Va fi debutul lui Claudiu Niculescu pe banca clubului roş-alb, iar Dănciulescu îi va fi alături în condiţiile în care încă nu şi-a reziliat contractul cu gruparea roş-albă.

Afla mai multe despre: danciulescupruneaniculaemanager general 

viewscnt
Articole similare