Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Vătăjelu a dezvăluit ce a vorbit cu Stanciu despre transferul la Sparta

EXCLUSIV | Vătăjelu a dezvăluit ce a vorbit cu Stanciu despre transferul la Sparta

Bogdan Vătăjelu, jucător la Sparta Praga, a dezvăluit la Telekom Sport că a discutat cu Nicolae Stanciu despre posibilitatea ca acesta să i se alăture la gruparea cehă, însă mijlocaşul lui Anderlecht nu i-a confirmat mutarea.

"Dacă ar veni Stanciu, m-aş bucura. Îmi doresc un alt român la echipă. Dar acum mă gândesc că sunt discuţii, poate doar zvonuri. L-am întrebat şi pe el legat de acest subiect.

Mi-a spus că nu ştie sigur ce se va întâmpla, dar că îşi doreşte să joace mai mult. Stanciu s-ar încadra la orice echipă datorită calităţilor pe care le are" - a spus Bogdan Vătăjelu pentru Telekom Sport. 

Nicolae Stanciu are toate şansele de a pleca de la Anderlecht în această iarnă. Trei cluburi vor să-l transfere pe mijlocaş, iar acesta pare hotărât să ajungă în Cehia, la Sparta Praga, acolo unde poate fi gol cu Bogdan Vătăjelu.

Nicolae Stanciu (24 ani) a evoluat în 15 meciuri oficiale pentru Anderlecht în actualul sezon, marcând un gol şi oferind două assist-uri.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
România, grupă complicată în Liga Naţiunilor! Ne luptăm cu Serbia, Muntenegru şi Lituania! Cum arată drumul spre Euro 2020

România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Lausanne. Serbia, Muntenegru şi Lituania sunt cele trei echipe cu care ne vom confrunta în Grupa 3 a Ligii C. La prima vedere, tricolorii se pot considera ghinionşti, în condiţiile în care sorţii au decis să întâlni probabil cele mai puternice echipe din urnele 2 şi 3, Serbia, respectiv Muntenegru. Serbia va participa la CM 2018, în timp ce cu Muntenegru abia am jucat în preliminariile pentru turneul final din Rusia, iar tricolorii au obţinut un singur punct în cele două confruntări directe.