Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Daniel Niculae a povestit cum a trecut de la Dinamo la Rapid: "Era cu totul şi cu totul altceva"

VIDEO EXCLUSIV | Daniel Niculae a povestit cum a trecut de la Dinamo la Rapid: "Era cu totul şi cu totul altceva"

Fotbal intern

Comentarii

Într-un amplu interviu pentru Telekom Sport, Daniel Niculae a povestit cum a trecut de la Dinamo la Rapid, în perioada junioratului, dar şi cum s-a îndrăgostit de clubul giuleştean.

"Primii ani în fotbal i-am făcut la juniori, la Dinamo. Ţeţe Moraru mi-a fost primul antrenor. Şi care este un tip foarte bun, un antrenor foarte bun, am păstrat o relaţie OK. Mi-am dat seama că locul meu nu este acolo şi am revenit la marea dragoste.

La 13 ani, după trei ani la Dinamo, am plecat la Rapid. Mergeam la meciurile lor tot timpul, aveam colegi şi la juniorii lui Dinamo, cu care mergeam la meciurile Rapidului. Mergeam pentru spectacolul din Giulesti şi pentru faptul că juca Iulian Chiriţă, unul dintre jucătorii mei preferaţi. Apoi pe parcurs au aparut alt gen de jucători: Pancu, Cătălin Popa... A rămas remarcat prin ghetele rosii. La vremea aceea erau foarte rari fotbaliştii care încălţau astfel de ghete. Unul dintre ei era Marco Simone.

Am rămas acaparat de frumuseţea şi spectacolul Giuleştiului pentru că la fiecare meci era cu totul şi cu totul altceva şi lumea venea să cânte, să simtă bucurie şi să transmită unitate şi forţă grupului, celor din tribune, jucătorilor de pe teren", a povestit Niculae pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: daniel niculaedinamorapidinterviu 

viewscnt
Articole similare