Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO I Ironiile lui Dică: "Un antrenor fără personalitate i-a făcut pe băieţi să joace foarte bine"

EXCLUSIV VIDEO I Ironiile lui Dică: "Un antrenor fără personalitate i-a făcut pe băieţi să joace foarte bine"

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB a trecut peste toate probleme din această săptămână şi a câştigat la scor meciul cu Viktoria Plzen. În etapa următoare, roş-albaştrii vor juca în Elveţia împotriva celor de la Lugano.

"A fost un meci greu. Chiar dacă am câştigat cu 3-0, trebuie să ţinem cont că şi Plzen este o echipă bună şi a avut ocazii mari. Cel mai important este că am jucat bine în această seară, s-a schimbat atitudinea faţă de meciul de la Viitorul, iar acum am demonstrat că dacă pregătim meciul cum trebuie şi avem atitudine, puţine echipe ne pot învinge.

În această săptămână, au fost foarte multe critici asupra echipa, mai ales asupra mea. Multă lume şi-a dat cu părerea despre mine, mulţi care nu mă cunosc. Dar eu, un antrenor tânăr, fără experienţă şi fără personalitate, se pare că am reuşit să-i fac pe băieţi să joace foarte bine. Mă bucur că băieţii au înţeles mesajele mele. Am plecat la vestiare imediat după meci, pentru că este meritul băieţilor şi i-am lăsat să se bucure.

Aţi văzut că Budescu şi Alibec au valoare mare, eu am încredere în ei, în tot grupul şi sperăm să avem rezultate cât mai bune în continuare. Am avut la antrenamentul de astăzi 10 jucători care nu au prins lotul. Este greu să fac un prim 11, dar este meseria pe care mi-am ales-o şi îmi asum. Voi încerca să odihnesc" ,  a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: viktoria plzenelvetialuganodenis alibecconstantin budescufcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare