Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Există şi aspecte pozitive în campania de calificare la EURO 2024: ”Stăm foarte bine la aceste capitole” | EXCLUSIV

Există şi aspecte pozitive în campania de calificare la EURO 2024: ”Stăm foarte bine la aceste capitole” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

După cinci runde disputate în Grupa I, naţionala României se află pe poziţia a doua - care duce la EURO 2024, cu 9 puncte, cu unul mai mult decât Israel şi 5 puncte peste Belarus şi Kosovo.

Prezent în studiourile Orange Sport, Andrei Vochin - consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, consideră că actuala campanie de calificare la EURO 2024 are şi aspecte pozitive, nu numai negative, aşa cum se simte în spaţiul public.

Andrei Vochin încearcă să vadă partea plină a paharului

Andrei Vochin consideră că România s-a descurcat foarte bine în această grupă, până în acest moment, deoarece şi-a luat punctele cu echipele considerate mici, Belarus şi Andorra. În trecut, existau sincope neaşteptate, care se dovedeau, apoi, a fi decisive.

De asemenea, fostul jurnalist consideră că tricolorii au arătat o eficienţă bună în ofensivă, raportându-ne la numărul de ocazii avute, dar s-au descurcat foarte bine şi pe defensivă, de asemenea, ţinându-se cont de numărul ocaziilor pe care adversarii le-au avut.

Stăm foarte bine, în momentul ăsta, faţă de raportul ocaziilor din fiecare meci şi stăm foarte bine la capitolul prostii nefăcute.

Am avut campanii în care am făcut egal cu Armenia, ne-a bătut Armenia, cu adversari unde nu trebuia să faci niciun pas greşit. Într-o secvenţă de 10 meciuri sunt foarte importante meciurile cu echipele mici, să nu faci niciun pas greşit.

Pe urmă, dacă nu greşeşti în meciurile respective, ai tot timpul două rezultate la îndemână: victoria şi egalul”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

Cel mai bine este să ai noroc! Asta e cel mai bine”, a completat Bogdan Cosmescu, în stilul caracteristic.

Afla mai multe despre: andrei vochin 

viewscnt
Articole similare