Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţii surprinzătoare oferite de Mihai Stoica: "Asta ne ajută enorm în Europa!". A dezvăluit decepţia carierei

Explicaţii surprinzătoare oferite de Mihai Stoica: "Asta ne ajută enorm în Europa!". A dezvăluit decepţia carierei

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica, managerul FCSB, a oferit un amplu interviu în Gazeta Sporturilor, cu o zi înaintea derby-ului cu Dinamo. Acesta nu s-a ascuns să recunoacă faptul că ratarea titlului din sezonul trecut reprezintă una dintre cele mai mari decepţii din cariera sa.

"Faptul că n-am câştigat titlul în sezonul trecut este una dintre cele mai mari decepţii din cariera mea! Evoluţii sinusoidale, accidentări, erori incredibile comise în ultimele faze ale unor jocuri importante, arbitraje potrivnice. Gigi n-a fost nici măcar la un antrenament în cei peste 14 ani de când a preluat echipa! Alţi patroni cer sărituri cu genunchii la piept" - a spus Mihai Stoica pentru GSP. 

Întrebat de ce FCSB este singura echipă care se califică an de an în grupele cupelor europene, Mihai Stoica a răspuns: "Indiscutabil, faptul că toţi adversarii Stelei din Liga 1 tratează altfel meciurile cu noi. Am fost peste 10 ani conducător de club la Galaţi şi ştiu cât de mult aşteptam să jucăm cu Steaua. Aproape toţi jucătorii adversarilor încearcă să se autodepăşească în disputele cu noi. Asta ne ajută enorm în Europa"

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbcupele europeneliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare