Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Extra motivaţie pentru Halep. Cine îşi pune toţi banii pentru succesul româncei

Extra motivaţie pentru Halep. Cine îşi pune toţi banii pentru succesul româncei

Simona Halep

Comentarii

Fosta mare jucătoare americană de tenis, Chris Evert a declarat pentru site-ul WTA că Simona Halep, actualul numărul unu mondial, poate câştiga în 2018 primul său titlu de Mare Şlem.

Evert, care are 18 titluri de Grand Slam în palmares, consideră că Halep poate obţine în 2018 primul titlu de Mare Şlem şi doar ghinionul a împiedicat-o până acum să aibă trei în palmares.

La întrebarea Cine va câştiga primul său Mare Şlem în 2018?, Chris Evert a spus: ''O aleg pe Simona Halep, deoarece putea câştiga trei turnee de Mare Şlem, dar a avut ghinion. Trebuia să câştige la Roland Garros, la Wimbledon a avut acel meci greu cu Konta, iar dacă trecea de ea ar fi jucat cu Venus în finală şi cred că ar fi putut câştiga, iar la US Open a avut-o pe Maria Şarapova, iar dacă o învingea cred că putea câştiga US Open. Cred că din cauză că a avut atât de mult ghinion şi este numărul unu în lume va fi motivată şi este alegerea mea pentru a câştiga un titlu de Grand Slam în 2018''.

O altă fostă mare jucătoare, americanca de origine cehă Martina Navratilova (tot 18 titluri de Grand Slam), o creditează pe Karolina Pliskova (Cehia) cu cea mai mare şansă de a cuceri anul viitor un titlu de Mare Şlem. ''O bună prietenă a mea, Katharine Hepburn, spunea că îţi faci singur norocul, iar Simona nu a reuşit asta. Nu a reuşit să facă faţă în momentele importante. Cred că aceste arme le are Karolina Pliskova şi poate e mai solidă mental, iar alegerea mea ar fi Karolina''.

În acest an, Simona Halep a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko în finala turneului de la Roland Garros, finală pe care a mai jucat-o şi în 2014 (pierdută în faţa Mariei Şarapova), iar la Wimbledon s-a oprit în sferturile de finală.

Afla mai multe despre: simona haleptenischriss evertlider mondialwtacircuitul profesionistmare slem 

viewscnt
Articole similare