Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOASA MIKI | Mihaela Buzărnescu a câştigat primul trofeu WTA din carieră într-o manieră entuziasmantă

FABULOASA MIKI | Mihaela Buzărnescu a câştigat primul trofeu WTA din carieră într-o manieră entuziasmantă

Tenis

Comentarii

Continuă incredibilul an 2018 al Mihaelei Buzărnescu. După ce a trecut entuziasmant în semifinale de Elise Mertens, "Miki" a spulberat-o în finala de la San Jose pe grecoaia Maria Sakkari, 6-1, 6-0 şi a câştigat primul titlu WTA al carierei!

Mihaela Buzărnescu a început senzaţional partida cu Sakkari şi a ajuns la 5-0, mai rapid decât se aştepta. Chiar dacă Sakkari a câştigat primul ei game la acest scor, Miki s-a impus cu 6-1 în primul set, la capătul unei evoluţii aproape perfecte.

Numărul 24 WTA a profitat de procentajul la primul serviciu (59%), dar şi de cele 7 puncte câştigate în momente cheie, pe al doilea său serviciu.

Cele cinci game-uri consecutiv câştigate s-au demonstrat decisive pentru soarta primului set, adjudecat de jucătoarea din România, în doar 40 de minute.

Al doilea set al finalei de la San Jose a arătat o Mihaela Buzărnescu chiar şi mai puternică. În stil de mare campioană, "Miki" a spulberat-o pe Sakkari, administrându-i un neverosimil 6-0!

De numai 35 de minute a avut nevoie românca pentru a-şi trece în palmares primul său titlul WTA, al doilea set din finala de la San Jose, fiind unul fără istoric. În total, o oră şi 15 minute pentru un succes aşteptat de jucătoarea noastră probabil mult prea mult timp.

Miki şi-a îmbunătăţit procentajul la primul serviciu (65%), a urcat mult mai des la fileu, şi-a folosit în continuare back-hand-ul excelent, a concretizat trei din cele cinci şanse de break avute şi a dominat terenul autoritar, impunându-se la 30 de ani la pentru prima dată într-un turneu important din circuitul WTA.

Cu acest succes, românca intră în premieră în Top 20 Mondial şi speră să-şi continue anul fabulos la Montreal, unde pare să intre cu un moral excelent. Este cea mai importantă performanţă din cariera Mihaelei. 

 

 


"Felicitari Maria pentru această saptămână, ai făcut un turneu minunat şi ai multi ani de aici în faţă, te felicit sincer pentru ceea ce ai facut. Sper să avem ocazia sa mai jucam împreună şi să câstige cea mai bună.

A fost incredibil că ne-aţi susţinut pe toată durata turneului, îmi pare rău ca niciun american n-a fost în finala, dar asta a fost bine pentru mine :)

 

 

Vreau să le mulţumesc organizatorilor şi tuturor celor care au facut posibil acest turneu, mulţumesc sponsorilor mei, staffului şi mai ales familiei mele. Sunt foarte fericită! Nu ştiu ce altceva să spun. Sunt doar foarte fericită!" a declarat Mihaela după ce a primit premiul de la organizatori. 

Afla mai multe despre: mihaela buzărnescuwtatrofeu 

viewscnt
Articole similare