Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Echipa feminină de bob a Jamaicăi s-a calificat la Jocurile Olimpice. Reuşita vine la 30 de ani după "Rasta Rockett"

FABULOS | Echipa feminină de bob a Jamaicăi s-a calificat la Jocurile Olimpice. Reuşita vine la 30 de ani după "Rasta Rockett"

Jocurile olimpice

Comentarii

O echipă feminină de bob a Jamaicăi s-a calificat la Jocurile Olimpice de iarnă 2018 de la PyeongChang (Coreea de Sud), la 30 de ani după aventura istorică de la Calgary a echipajului masculin provenit din insula situată în Caraibe şi devenit subiectul filmului "Rasta Rockett''.

Federaţia naţională de bob şi skeleton a anunţat că sportivele Carrie Russell, Audra Segree şi Jazmine Fenlator-Victorian (pilot) au obţinut preţioasa calificare în weekend-ul trecut la bob-2 feminin.

Pilotul, în vârstă de 24 de ani, beneficiază de dublă naţionalitate americană şi a concurat la JO de la Soci din 2014 în echipa Statelor Unite.

La rândul ei, Russell (27 ani) a făcut parte din ştafeta de 4x100 m care a cucerit în 2013 medalia de aur la Campionatele Mondiale de atletism de la Moscova.

În 1988, Jamaica a obţinut o calificare istorică la masculin, isprava boberilor jamaicani devenind subiect de film la cinematograf în 1993 ("Cool Runnings" în limba engleză). 

Afla mai multe despre: jamaicarasta rockettbobechipa femininacoreea de sudla 30 de anicaraibe 

viewscnt
Articole similare