Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Naţionala de pe locul 77 s-a calificat în premieră la EURO. Fanii au invadat terenul şi au declanşat sărbătoarea după un meci dramatic

Fabulos! Naţionala de pe locul 77 s-a calificat  în premieră la EURO. Fanii au invadat terenul şi au declanşat sărbătoarea după un meci dramatic
Comentarii

Georgia a eliminat la penalty-uri Grecia şi va participa la turneul final al Campionatului European din Germania.

Octavian Popescu este prima variantă pentru regula U21 la FCSB, odată cu accidentarea lui Alexandru Pantea. 

La Tbilisi, pe stadionul Boris Paichadze, Georgia şi Grecia au încheiat la egalitate, fără gol marcat, după primele 90 de minute. A fost un meci liniştit, fără multe ocazii, cu două echipe care au dezamăgit din punct de vedere ofensiv, deşi gazdele au evoluat în faţa a peste 50.000 de spectatori.

Ocaziile au venit în prelungiri. Mavropanos a trimis mingea în bara transversală, în minutul 102, iar Davitashvili a ratat incredibil pentru gazde în minutul 104, atunci când Vlachodimos a respins miraculos.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic notabil şi s-a ajuns la lovituri de departajare. Kochorashvili a transformat primul pentru Georgia, apoi Mamardashvili a apărat şutul lui Bakasetas. Masouras a înscris pentru greci, iar Mikautadze a trimis pe lângă poartă. Bouchalakis a egalat la 2, Lasha Dvali a adus Georgia în avantaj (3-2), apoi Giakoumakis a şutat pe lângă poartă, iar Kvekveskiri a calificat Georgia la turneul final al Euro 2024 cu ultima lovitură de la 11 metri.

Georgia va evolua în grupa F a turneului final Euro 2024, alături de Turcia, Portugalia şi Cehia.

 

Afla mai multe despre: georgiawilly sangol 

viewscnt
Articole similare