Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS | Pe ce a plătit Nadia jumătate de milion de dolari! Imagini spectaculoase

FABULOS | Pe ce a plătit Nadia jumătate de milion de dolari! Imagini spectaculoasegalerie foto

Inedit

Comentarii

Nadia Comaneci, cea mai valoroasa gimnasta a lumii din toate timpurile, este stabilita de foarte multi ani, alaturi de familia ei, in Statele Unite, in orasul Norman.

Nadia, sotul ei Bart Conner si fiul lor Dylan Paullocuiesc intr-o superba vila construita din caramida rosie a carei valoare de piata se pare ca ajunge la jumatate de milion de dolari. Casa are patru dormitoare si patru bai iar de fiecare data cand este acasa, Nadia spune despre acest loc ca este unul special pentru ea si pentru familia ei. ,,Niciunde nu ma simt mai bine ca acasa. Intr-un an sunt foarte mult plecata de langa familie, dar cand revin acasa sunt cea mai fericita,, povestea Nadia la un moment dat. Aranjata cu bun gust casa Nadiei Comaneci poate reprezenta oricand un model pentru toti cei care intentioneaza sa si construiasca si sa si mobileze o casa cu mult bun gust.

VEZI GALERIA FOTO

,,Zeita,, gateste Dumnezeieste, fasole cu ciolan

Dincolo de faptul ca este o personalitate uriasa la nivel mondial, Nadia Comaneci este o persoana de o modestie rar intalnita. Un om cu preocupari firesti. Asa se face ca atunci cand este acasa, Nadia petrece mult timp in bucatarie, unde isi etaleaza talentul gastronomic. Nadia stie sa gateasca exceptional de bine celebrele prajituri moldovenesti, poale-n bru, ciolan cu fasole, sarmalute , ciorbe si enumerarea ar putea continua. ,,Am invatat de la mama sa gatesc. Cand eram langa ea, in bucatarie, furam meserie. Atat lui Bart cat si lui Dylan le gatesc de multe ori mancare romaneasca. Lui Bart ii plac foarte mult sarmalutele,, declara Nadia Comaneci. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nadia comanecicasagimnasticasua 

viewscnt
Articole similare