Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faceţi loc, trece mondialul. Preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, amânate pentru turneul final din Rusia

Faceţi loc, trece mondialul. Preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, amânate pentru turneul final din Rusia
Comentarii

Confederaţia africană de fotbal (CAF) a acceptat să amâne preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni ediţia 2019 din martie până în octombrie 2018, pentru a permite celor cinci echipe de pe continent calificate la Mondialul din Rusia să dispute meciuri amicale de pregătire în această perioadă.

Selecţionatele Nigeriei, Senegalului, Egiptului, Tunisiei şi Marocului sunt calificate pentru Cupa Mondială de fotbal, ediţia 2018.

"Echipele africane (calificate) pentru Cupa Mondială dispun acum de fereastra internaţională a FIFA pentru meciurile amicale, după ce Comitetul Executiv al CAF a aprobat o propunere a Nigeriei, care a cerut ca preliminariile CAN 2019, fixate pentru această perioadă să fie mutate în luna octombrie 2018", precizat purtătorul de cuvânt al "Super Vulturilor", Toyin Ibitoye.

"Cupa Africii 2019 se va disputa în iunie 2019 în loc de ianuarie, aşa cum era prevăzut, pentru a avea mai mult timp pentru preliminarii", a adăugat oficialul nigerian.

Primele meciuri din preliminariile CAN 2019 s-au disputat în luna iunie a acestui an, iar următoarele partide erau programate pe 23 şi 24 martie 2018.

Afla mai multe despre: cupa africii pe natiunicampionatul mondialrusiaamanarepreliminarii 

viewscnt
Articole similare