Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Făcut praf de Gică Hagi, Pantaleo Corvino îi răspunde antrenorului Viitorului: "Asta s-a întâmplat cu Ianis!"

Făcut praf de Gică Hagi, Pantaleo Corvino îi răspunde antrenorului Viitorului: "Asta s-a întâmplat cu Ianis!"

Farul Constanța

Comentarii

Hagi a transmis un mesaj dur celor de la Fiorentina şi l-a pus la zid pe directorul sportiv Pantaleo Corvino, considerat principalul vinovat pentru situaţia lui Ianis din Italia

"Eu îi spun să tacă pentru că au ascuns un jucător foarte talentat! Când a plecat din Italia a primit doar mesaje de încurajare. Colegii îl vedeau la antrenamente şi la amicale şi nu înţelegeau de ce nu joacă. Toţi îl întrebau dacă a păţit ceva, iar Ianis nu ştia nimic. Nu i-au zis nimic, doar să stea pe bancă! Dar directorul sportiv a uitat că Viitorul, acea echipă mică, mică, a jucat cel mai frumos fotbal din Româna şi Ianis era căpitan. Acea echipă era antrenată de un fost mare jucător! Dacă nu mă respecţi, eu de ce să te respect? Tu mi-ai zis ceva... Mai bine taci, să nu îmi dau eu drumul la gură! Acum trebuie să-l scoatem pe piaţă iarăşi şi o să câştige mai multe titluri, că oricum are mai multe ca tine, Pantaleo Corvino! Toţi şi-l doreau pe Ianis, doar tu te-ai opus şi i-ai dat reject!", a spus Hagi.
 
Libertatea a luat legătura cu Pantaleo Corvino prin intermediul unei jurnaliste din Italia. "Antrenorii au fost cei care nu-l foloseau pe Ianis, nu eu. În mod sigur, n-a fost alegerea mea, ca Ianis să nu joace la Fiorentina", a fost punctul de vedere exprimat de Corvino. 

Afla mai multe despre: ianis hagifiorentinascandalgica hagipantaleo corvino 

viewscnt
Articole similare