Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Familia lui Cristiano Ronaldo, afectată de acuzaţiile de viol. ”Fiul meu este prea tânăr să înţeleagă”. CR7, convins că i se va face dreptate

Familia lui Cristiano Ronaldo, afectată de acuzaţiile de viol. ”Fiul meu este prea tânăr să înţeleagă”. CR7, convins că i se va face dreptate

Special

Comentarii

Cristiano Ronaldo a recunoscut că acuzaţiile de viol făcute de Karthryn Mayorga au avut un impact puternic asupra familiei sale, dar a oferit asigurări că adevărul va ieşi la iveală.

Modul de pregătire al lui Cristiano a fost admirat şi lăudat de-a lungul timpului atât de cei mai înfocaţi fani, cât şi de adversarii săi. Portughezul nu a lăsat ca scandalurile în care a fost implicat să îi afecteze performanţa sportivă sau familia. Acest caz reprezintă o excepţie, familia resimţind efectele speculaţiilor. Într-un interviu pentru France Football, Ronaldo a admis că acuzaţiile de viol i-au afectat viaţa şi familia, după ce întreaga poveste a apărut în publicaţia germană Der Speigel.

Sigur, această poveste îmi afectează viaţa personală. Am o parteneră, patru copii, o mamă în vărstă, surori, un frate, o familie de care sunt foarte apropiat. Chiar şi reputaţia mea, aceea a unei persoane exemplare... imaginaţi-vă să vă acuze cineva de viol”, a declarat Ronaldo pentru revista franceză.

Cristiano Ronaldo respinge clar acuzaţiile de viol



”Ştiu cine sunt şi ce am făcut. Adevărul se va afla într-o zi, iar cei care mă critică şi încearcă să îmi transforme viaţa în circ, vor vedea cine sunt cu adevărat”, a spus jucătorul de 33 de ani.

Mai mult, portughezul a vorbit şi despre felul în care gestionează situaţia aceasta cu partenera sa, Georgina Rodriguez, şi cu restul familiei sale. ”I-am explicat totul partenerei mele. Fiul meu este prea tânăr să înţeleagă. Cele care au resimţit cel mai mult acest scandal au fost mama şi surorile mele. Ele sunt copleşite de tot ceea ce se întâmplă. Este pentru prima dată când le văd într-o astfel de stare”, a declarat atacantul lui Juventus.

Totul a pornit de la declaraţiile făcute de Kathryn Myorga, cea care l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo că ar fi violat-o în 2009 într-un hotel al unui cazinou din Las Vegas.

articol scris de Cristian Pintea

Afla mai multe despre: ronaldocr7cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare