Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii-acţionari de la Dinamo, haz de necazul echipei! I-au compus o poezie lui Cortacero: "La club n-avem nici de-o pâine / Pablo ne răspunde: "Mâine"

Fanii-acţionari de la Dinamo, haz de necazul echipei! I-au compus o poezie lui Cortacero: "La club n-avem nici de-o pâine / Pablo ne răspunde: "Mâine"
Comentarii

Dinamo trece printr-o criză care pare fără ieşire pentru clubul din Ştefan cel Mare, dar ultraşii au găsit puterea să facă haz de necaz. Fanii-acţionari i-au compus o poezie ironică lui Pablo Cortacero, omul care a preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă, dar fondurile întârzie să apară şi deja există datorii salariale.

"Roş-albii" traversează o criză pe plan sportiv, dar şi pe plan financiar. Deşi a schimbat acţionarul majoritar şi se aştepta o infuzie de capital, la Dinamo există în continuare probleme cu banii. Şi încă unele mari. Pe fostul acestor restanţe, deşi situaţia nu e deloc roz, fanii lui Dinamo au găsit puterea să facă haz de necaz. I-au compus o poezie noului acţionar majoritar din Ştefan cel Mare.

"Ce faci, Pablo? 'ntreabă fanii / La club n-avem nici de-o pâine. / Ai de gând să vii cu banii? / Pablo ne răspunde: "Mâine"

O să mai încerc de-acasă, / Să trimit online bănetul, / Dar mă tem că iar iau plasă, / Că îmi pică mereu net-ul.



Dar să n-aveţi nicio teamă, / Că şi eu de-acuma-s câine... / Să nu mai ştiu cum mă cheamă, / Dacă nu fac plata mâine!

Să moară toţi şarlatanii, / Să n-aibă parte de soare, / Dacă n-o s-ajungă banii / Săptămâna viitoare!

Chiar acuma, de îndată, / Merge la bancă băiatu' / Doar să-i mai numar o dată, / Până trece imediatu'..."
, sunt câteva dintre versurile poeziei dedicate lui Pablo Cortacero.

Pablo Cortacero a preluat oficial clubul de la Ionuţ Negoiţă în august 2020 şi a transferat o mulţime de jucători, în speranţa că aceştia vor face performanţă şi vor readuce clubul pe linia de plutire. Nu s-a întâmplat, însă, asta până acum.

Adam Nemec, Janusz Gol, Vlad Achim, Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene Hinojo, Aleix Garcia, Paul Anton, Andrei Radu, Abdoulaye Ba, Magaye Gueye, Juan Camara şi Tomas Mejias au fost transferaţi la Dinamo în ultima perioadă de mercato. Cosmin Contra a fost adus şi el ca un garant al succesului acestui proiect al alb-roşiilor, succes care întârzie să apară pentru moment.

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Luni, 9 noiembrie 2020

 

Afla mai multe despre: dinamofanipchpoeziepablo cortacero 

viewscnt
Articole similare