Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii FCSB au început războiul cu patronul lui Sepsi: "Renunţaţi la imnul Ţinutului Secuiesc, nu mai faceţi anunţuri în maghiară!"

Fanii FCSB au început războiul cu patronul lui Sepsi: "Renunţaţi la imnul Ţinutului Secuiesc, nu mai faceţi anunţuri în maghiară!"

FCSB

Comentarii

Patronul lui Sepsi Sf. Gheorghe, Dioszegi Laszlo, a anunţat că-i aşteaptă duminică la Braşov pe suporteri steliştii cu un kurtos kolacs de 15 metri, colac ce va fi preparat cu o zi înaintea meciului, în cadrul Festivalului deliciilor dulci, ce va avea loc la Sfântu Gheorghe.

"Ne-am gândit că ar fi un gest frumos să oferim acest kurtos kolacs, care sper eu că va avea peste 15 metri, suporterilor echipei Steaua Bucureşti care o să vină duminică la Braşov.Vrem să facem un gest frumos pentru că fotbalul nu este pentru conducători, e pentru suporteri. Conducătorii se mai schimbă, dar suporterii rămân fideli echipei până la moarte", a declarat marţi Dioszegi Laszlo, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Suporterii din Peluza roş-albastră au reacţionat imediat pentru GSP: “Îi mulţumim patronului de la Sepsi pentru ospitalitate. Pentru ca primirea să fie aşa cum trebuie, cu adevărat ospitalieră, trebuie să renunţe la imnul Ţinutului Secuiesc, măcar la acest meci! Iar crainicul să nu mai facă anunţurile în limba maghiară. Doar în română!”. 

Afla mai multe despre: steauafcsbsepsitinutul secuiescmesajproblememaghiaradioszegi laszlokurtos kolacs 

viewscnt
Articole similare