Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Arsenal, scandalizaţi! Wenger a confirmat primul transfer al iernii, dar anunţă că jucătorul "nu e gata să joace" pentru tunari

Fanii lui Arsenal, scandalizaţi! Wenger a confirmat primul transfer al iernii, dar anunţă că jucătorul "nu e gata să joace" pentru tunari

Premier League

Comentarii

Fundaşul grec Konstantinos Mavropanos este primul transfer al acestei ierni pentru Arsenal, mutarea fiind confirmată de Arsene Wengeer. Totuşi, transferul a avut mai mult darul de a-i enerva pe fanii tunarilor, în condiţiile în care Wenger a anunţat că Mavropanos "nu e pregătit să joace pentru Arsenal", urmând să fie împrumutat imediat după realizarea mutării.

În vâstă de 20 de ani, Konstantinos Mavropanos a jucat pentru PAS Giannina în ultimele două sezoane, iar în 2017 şi-a făcut debutul şi în naţionala U21 a Greciei.

Cu un fizic impresionant, Mavropanos este redutabil în duelurile aeriene, iar în acest sezon a înscris 3 goluri în cele 14 meciuri jucate în campionat pentru PAS Giannina.

2,5 milioane de euro va plăti Arsenal în schimbul fundaşului, care însă va mai avea de aşteptat până să debuteze la noua echipă.



"Nu este pregătit să joace pentru noi. Îl vom da împrumut", a spus Wenger despre fundaşul grec, după remiza cu Chelsea, scor 2-2.

Presa din Anglia notează că Werder Bremen e formaţia unde Mavropanos şi-ar putea face "rodajul" în a doua parte a sezonului.

Afla mai multe despre: wengermavropanostransferarsenal 

viewscnt
Articole similare