Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără pistă şi acoperit. Ce veste excelentă au primit fanii dinamovişti

Fără pistă şi acoperit. Ce veste excelentă au primit fanii dinamovişti

Dinamo București

Comentarii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat că stadionul care urmează a fi construit în baza sportivă din Şoseaua Ştefan cel Mare va fi acoperit şi va avea 25.000 de locuri.

"Obiectivul nostru în acest an a fost să dăm românilor şi suporterilor echipei Dinamo un stadion care să corespundă întru totul standardelor europene, iar eu cred că de anul următor vom putea să observăm toţi că acest proiect al nostru, această victorie a noastră prinde viaţă şi la turneul final din 2020 vom avea o arenă sportivă aşa cum şi-au dorit suporterii. O arenă fără pistă, aşa cum au cerut, de 25.000 de locuri, acoperită, care să corespundă întru totul cerinţelor iubitorilor de fotbal. Tot ce putem să oferim ca sprijin financiar Clubului Sportiv Dinamo se va face fără să pregetăm. Este obiectivul nostru. Tocmai de aia este acolo o echipă care va reuşi să facă mult mai mult decât până acum pentru iubitorii de sport”, a declarat Carmen Dan la sediul MAI, cu ocazia premierii sportivilor clubului CS Dinamo pentru rezultatele obţinute în 2017. 

Stadionul Dinamo este unul dintre cele patru stadioane aflate în programul de modernizare în vederea organizării Campionatului European de Fotbal din 2020, alături de Arcul de Triumf, Steaua şi Rapid. Însă pentru reconstrucţia arenei din Şoseaua Ştefan cel Mare este necesară rezolvarea unui litigiu cu ACS FC Dinamo Bucureşti, asociaţie în insolvenţă, acţionar minoritar la FC Dinamo 1948 SA, actualul administrator al grupării din Liga I, care are dreptul să folosească aproximativ 74.000 de metri pătraţi din Parcul Sportiv Dinamo.

Afla mai multe despre: stadionfara pistaacoperitcarmen danlocuribaza sportivastefan cel mare 

viewscnt
Articole similare