Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona - Real Madrid şi United - City, meciurile finalului de săptămână în Europa

FC Barcelona - Real Madrid şi United - City, meciurile finalului de săptămână în Europagalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Urmează un weekend de nota 10 pentru fanii fotbalului. Marile campionate din Europa ne-au pregătit două derby-uri pe care merită să le urmărim. FC Barcelona - Real Madrid şi Manchester United - Manchester City sunt două dueluri ce scot la suprafaţă orgolii mari şi pun pe teren câţiva dintre cei mai buni fotbalişti din lume.

Sâmbătă, de la ora 17:15, are loc derby-ul dintre FC Barcelona şi Real Madrid din La Liga. Un meci cu o istorie de 121 de ani, între două echipe care luptă şi în acest sezon pentru câştigarea titlului. Meciul de sâmbătă are o miză în plus, deoarece poate schimba liderul în Spania.

Şi ziua de duminică este rezervată unui meci de cinci stele, în Premier League. E vorba despre derby-ul oraşului Manchester, dintre United şi City. Chiar dacă United nu a strălucit în acest sezon, confruntările cu City au fost întotdeauna epice.

FC Barcelona - Real Madrid, un meci urmărit de întreaga planetă

FC Barcelona - Real Madrid este meciul care face ca în unele locuri ale lumii timpul să stea în loc. Milioane de oameni aşteaptă de fiecare dată acest meci, care a oferit încleştări deosebite în istoria de 121 de ani. În meciurile disputate în campionat până acum, FC Barcelona s-a impus de 74 de ori, Real de 77, iar 35 de meciuri au fost remize. Real a dat 299 de goluri, în timp ce FC Barcelona 298.

Echilibrul este evidenţiat şi de poziţiile din clasament, în condiţiile în care Real este pe primul loc, cu 25 de puncte, iar FC Barcelona are un punct mai puţin şi este pe trei. Între cele două se află revelaţia Girona. Este destul de greu de anticipat câştigătoarea, ţinând cont că vorbim despre un derby. Totuşi, cotele la pariuri o avantajează uşor pe FC Barcelona, care are 2.45 la victorie, faţă de 3.65 pentru un eventual succes al madrilenilor.

Sunt aşteptate goluri multe în derby-ul oraşului Manchester

Duminică este programat derby-ul oraşului Manchester, cu United din postura de gazdă. În clasamentul din Premier League, United este pe locul 8, cu 15 puncte, iar City este pe 2, cu 21 de puncte. Totuşi, City nu mai vrea încă un pas greşit, după ce a pierdut cu Wolves şi Arsenal în ultimele săptămâni.

Partea bună pentru fanii fotbalului este că în istoria recentă am putut să vedem multe goluri în acest derby. În ultimele patru meciuri dintre cele două s-au înscris Peste 2.5 goluri şi fiecare echipă a marcat. Poţi să mizezi pe această selecţie la Unibet la cota 1.98. Cât priveşte cotele 1X2, City porneşte cu prima şansă şi are 1.72, United are 4.80, iar egalul are cota 4.10.

Dueluri foarte interesante sunt programate la finalul acestei săptămâni şi în Serie A, acolo unde, duminică seara, Inter primeşte vizita lui AS Roma, iar Napoli are meci cu AC Milan. Tot duminică, de la ora 20:30, se joacă şi derby-ul dintre Rapid Bucureşti şi U Craiova.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Articol susţinut de Unibet

 Galerie foto

Afla mai multe despre: unibetpariuri unibetbarcelona real madridmanchester united manchester city 

viewscnt
Articole similare